Majhni krožnički ali velike plošče vijoličaste barve… Lahko jih postavite pod računalniško tipkovnico, če se želite znebiti umetniške krize, morda si z njimi lahko pomagate, če trpite za nespečnostjo – preprosto jih (ali jo – zadostovala bo že ena) postavite pod vzglavnik.

Verjetno vam nihče še ni razložil, kaj Teslova purpurna ploščica pravzaprav je. Gre za izmenjavo energije, v nekaterih primerih celo za polnjenje energije. Poleg denarnice v žep spravite še ploščico in opazuje, ali bo denarnica postala »debelejša«. Čez čas gotovo!

Kaj so Teslove purpurne ploščice?

Gre za obarvane eloksirane aluminijaste ploščice. Pomembno je vedeti, da ploščice ne delujejo le na podlagi izmenjave energije, ampak vibrirajo tudi v skladbu z energijo vesolja, zato se njihov vir nikoli ne more izčrpati. Ploščicam bi lahko rekli tudi zdravilne ploščice

Že Nikola Tesla je govoril, da ploščica nikoli ne bo prenehala z delovanjem, dokler jo boste seveda uporabljali.

Kako Teslove purpurne ploščice pravzaprav delujejo?

Ploščice delujejo na principu dvigovanja frekcence vsega živega in vsakega živega bitja (rastline, živali, hrana, kristali…). Nekateri jih uporabljajo za zaščito pred elektromagnetnim sevanjem in UV žarki. Pomagale naj bi celo pri bolečinah v mišicah in sklepih, obenem pa naj bi izboljšale odnose z ljudmi. Če se, naprimer, z nekom ne razumete najbolje, pod njegovo sliko za eno uro na dan položite Teslovo purpurno ploščo in odnosi med vama se bodo počasi uredili.

Več o čudovitemu izumu, ki lajša fizične in psihične tegobe, si lahko preberete tukaj: www.teslovapurpurnaplosca.si.

teslova-purpurna-plosca-naroci-zdaj