Gotovo v življenju pride čas, ko morate spremeniti garderobo – morda ste se zredili, morda ste izgubili nekaj kilogramov ali pa počasi prehajate v obdobje, ko nekatere stvari na vas (na žalost ali srečo) ne izgledajo več okusno.

Velja tudi nasprotno: zdaj je čas, da oblečete tisto, kar ste si morda vedno želeli, a nekako ni bilo “letom primerno”.

Ali lahko ženske v svojih 50ih še vedno izgledajo fantastično? Absolutno! Moda za ne-več-najstnike ne rabi vsebovati raztegnjenih mamastih puloverjev in oblek, ki skorajda pokrivajo še gležnje…Uživajte v svojem telesu in ga z veseljem in ponosom pokažite! In ja, tu ne gre samo za oblačila…

  1. Po nakupih z modno prijateljico

Vedno obstaja tista prijateljica, ki preprosto obožuje modo in zapravljanje, poleg tega pa vas prav dobro pozna in ve, kaj vam zares pristaja. Preskusita različne modne kombinacije, ona pa vam bo z veseljem povedala svoje mnenje.

  1. Kaj pa lasje?

Najbrž je ravno frizura tista, ki vas postara. Če tega ne želite, je morda napočil trenutek, da jo spremenite; pokukajte v modne revije in za nasvet vprašajte frizerja. Kaj pravite na svetlejše pramene, ki bodo vaši pričeski dodali malce več življenja?

  1. Ličila, ličila

Odlična rešitev, ko izgledate utrujeno, čeprav je potrebno upoštevati nasvet, da je manj več  koža se pri odraslih ženskah vse počasneje obnavlja, dodatna obloga ličil pa stanje le še poslabša. Poskusite naravno kozmetiko, poleg tega pa si dajte duška z novim načinom ličenja  le zakaj ne??

  1. Secirajte svojo garderobo

Odprite omaro in poglejte, kaj se skriva v njej – koliko kosov dejansko nosite in katere niste oblekli že več let. Vprašajte se, zakaj nosite določene kroje in oblačila, pri tem pa upoštevajte še svoj življenjski slog. Boste končno pospravili zguljene superge in si omislili elegantne čevlje z nizko peto? Tudi bombažna majica iz študentskih let mora v smeti!

  1. Držite se ključnih kosov

Črn blazer, dobro krojene kavbojke, mala črna oblekica, običajen top, ki vam izvrstno pristaja in vpadljiva torbica, ki nadgradi vsak stylingKo boste izbirali nova oblačila, imejte v mislih te ključne kose ter kako se bodo “novinci” ujemali z njimi.