Menstrualna skodelica se na trgu nahaja že več desetletij, na priljubljenosti pa pridobiva že od samega začetka. Te zanima, kaj je na njej takšnega, zaradi česar si jo je prilastila že skorajda vsaka ženska? Beri dalje!

Menstrualna skodelica je dandanes ena najbolj priljubljenih sanitarnih pripomočkov za zaščito med dnevi menstruacije. Razlog za to se skriva v izjemnem udobju, ki ga občutimo med nošenjem skodelice. Kljub udobju pa izdelek zadrži tudi do 40 ml krvi, zato ni strahu pred prepuščanjem — dan lahko tako preživiš brezskrbno in se osredotočiš na pomembne naloge.

Menstrualna skodelica ti prav tako omogoča preprosto ukvarjanje s športom, brez neprijetnega občutka zaradi tamponov, ki izsušijo sluznico in vložkov, ki pogosto prepuščajo. Primerna je tudi za uporabo med spanjem, potovanjem in plavanjem. Zaradi medicinskega silikona ni strahu pred morebitnimi alergijami, vnetji ali glivičnimi obolenji.

Menstrualna skodelica pa ne koristi le tebi, temveč tudi okolju — je prijaznejša alternativa klasičnim higienskim pripomočkom, obenem pa je prijaznejša tudi tvoji denarnici. Življenjska doba menstrualne skodelice je tudi do 10 let, zato v dolgem roku prihraniš ogromno količino denarja. Za daljše življenje in boljše delovanje menstrualne skodelice pa je potrebna pravilna oskrba.

Tudi sama uporaba menstrualne skodelice je po prvih nekaj poizkusih popolnoma preprosta. Ker se skodelica zloži v manjšo obliko, je vstavljanje in izstavljanje izjemno enostavno.

Za več informacij in nakup obišči spletno stran LaliCup !