Vsi imamo prijateljico ali nekoga, ki ima milo rečeno, vse. Ta oseba si ponavadi, če si kaj zaželi, tudi sama takoj kupi. Vam pa ostane težko delo premišljevanja, kaj kupiti nekomu, ki si privošči vsako malenkost.

Ljudje, ki že imajo vse, ne dopuščajo veliko možnosti za dobronamerno darilo. Trik za pridobivanje popolnega darila za ljudi, ki imajo vse, si je izmisliti stvari, ki jih sami morda ne bi kupili ali ne bi mogli najti. In to je lahko izziv. K sreči vam za darilo ni potrebno zapraviti gore denarja, razen če si to seveda želite. Vsako darilo bi moralo biti znamenje ljubezni in spoštovanja, dodatno piko na i pa predstavlja čudovito in lepo zavijanje.

LidejaZapestnice so bile skozi zgodovino izjemno pomembne. V Indiji, na primer, poročene ženske nosijo zapestnice, zato da jih zlahka povežejo z zakonom. V večini drugih kultur so jih ženske nosile kot zaščito pred zlom. Če za svojo prijateljico iščete darilo, imamo predlog. Namesto nje poiščite takšno zapestnico, ki ji bo predstavljala talisman sreče. Izbirajte med različni stili zapestnic, od tako imenovanih bangles, s takimi z obeski (charms), s kamenčki, biseri ali iz usnja.

Pobrskali smo po spletni trgovini Lideja in poiskali zapestnice različnih stilov, ki jih bodo vaše prijateljice lahko kombinirale samostojno, kot dodatek k uri ali pa celo po več skupaj.

ZAPESTNICA S KAMENČKI: Če vaša prijateljica rada nosi črno – zlato kombinacijo, potem ne spreglejte zapestnice z dodanimi kamni v obliki črne pentlje ter črnih kamenčkov. Zapestnico lahko lepo kombinirate z istim izgledom ogrlice. Primerno za vse, ki si želijo klasičen, umirjen in prefinjen videz. Mnoge ženske zelo rade nosijo pozlačene zapestnice, ker delujejo dragoceno. Za darilo jih izberite tudi v primeru, če se vaša prijateljica redno udeležuje posebnih dogodkov.

BLACK BOW

BLING BLING SILVER: Za vse tiste, ki raje kombinirajo s s srebrno in zlato hkrati, izberite takšno zapestnico, ki se bo ujemala s prijateljičinim dosedanjim stilom. Te zapestnice so primerne za skoraj vsak dogodek, tudi za službo, saj se lepo podajo tudi k sicer bolj zadržanemu videzu.

 

DELOVNO MESTOZapestnice s kristalčki so tudi primerne za delovno mesto, saj lahko preprosto poslovno obleko takoj spremenijo v elegantno večerno. So idealne za mlade ženske, ki so v rednem stiku s strankami. Njihova velika prednost je tudi v tem, da so večinoma zelo raznovrstnih barv.

ZAPESTNICE Z OBESKI (CHARMS): To so zapestnice, popolnoma primerne bolj sproščenim okoliščinam. Charm zapestnice so več kot le nakit – so dodatek, ki slavi individualnost uporabnice. Nekatere takšne zapestnice so pisane, iz stekla, druge imajo usnjen pašček in kamenčke. Primerne so za velike in za majhne deklice, tradicionalni čar zapestnic z obeski z veseljem nosijo tudi mladi, še posebej zato, ker posamezni obeski predstavljajo misel na prihodnost. Mnoge ženske rade nosijo več kot eno takšno zapestnico naenkrat, prepričajte se le, da se barve zapestnic, ki jih vaše prijateljice že imajo, dopolnjujejo.

TIGRICA: Prijateljica rada nosi oblačila in dodatke z živalskimi vzorci? Če ji nameravate kupiti zapestnico z leopardjim motivom, potem pazite na eno in edino pravilo: Vzorcev nikoli ne mešajte! V tem primeru bodo motivi v celoti tekmovali med seboj, kar navsezadnje pomeni zmešnjavo.

WILD AFRICA

 

Druge pisane kolekcije zapestnic različnih stilov si lahko ogledate tudi na spletni strani www.lideja.com.

Lideja