Predstavljajte si, da bi imeli v lasti predmet, ki bi vodo, ki jo pijete, oplemenitil in očistil… Predstavljate si, da bi bila hrana, ki jo jeste, naenkrat boljšega okusa in ljudje, ki so v vašem življenju, prijaznejši?

Verjetno to zveni kot znanstvena fantastika ali nekaj (vsaj približno) utopičnega – a raziskave kažejo, da lahko Teslova purpurna ploščica vpliva na vse našteto!

Čeprav je ploščica nastajala več kot 28 let, je zdaj končno tu – pripravljena, da lajša in lepša življenja. Za vijolične ploščice velja, da prinašajo energijo in vplivajo na nekatere predmete v njihovi bližini. Seveda obstajajo tudi različne velikosti ploščic.

Kako delujejo?

Delujejo na princip atomske strukture – atomi in (predvsem) elektroni naj bi resonirali skupaj z energijo določenega predmeta ali osebe. Ko sta energiji prepleteni, se zgodi sprememba. Ploščica okoli sebe namreč ustvari pozitivno polje.

Znanost je dokazala, da se občutja kot je, na primer, ljubezen, lahko prenašajo tudi na rastline, živali in objekte: če bo tako rastlina začutila ljubezen, bo postopoma začela rasti. To delo pa lahko opravi tudi Teslova purpurna ploščica.

Ko človek ploščico drži v roki, se pozitivno polje okoli njega »zavrti« kar 90.000 – 95.000krat! Ob redni uporabi lahko številka poskoči na 100.000!

Kako uporabljati Teslovo purpurno ploščico?

Obstaja kar nekaj načinov, kje vam lahko Teslova purpurna ploščica koristi. Tu je le nekaj primerov:

  1. Majhno ploščico lahko nosite s seboj v žepu ali denarnici – v vaše življenje bo priklicala več denarja.
  2. Veliko ploščico lahko postavite v hladilnik ali na police – hrana bo tako dlje časa ostala sveža!
  3. Ploščico položite na boleče mesto – bolečina bo kaj hitro ponehala.
  4. Popotniki lahko ploščico nosijo v torbi – tako bo njihova voda bolj čista, hrana pa bo dlje časa ostala sveža. Ploščica bo preprečila tudi nastanek bolezni.
  5. Če boste plošček zjutraj položili na čelo, si boste lažje zapomnili sanje, poleg tega ne bo niti sledu o kakršnemukoli glavobolu.