Mnogi ljudje smo po naravi malce radovedni, ženske pa včasih rade druga drugi pokukamo tudi v torbico. Da je to velik trend, dokazujejo tudi vrtoglavo visoki ogledi YouTube videov, kjer youtuberke in vlogerke razkrivajo vsebino svojih torbic. Mi smo pokukali v torbico priljubljene slovenske blogerke Špele Šešerko, ki ustvarja blog Dainté.

Šminka ali lipglos

»Rada poudarim svoje ustnice, zato je v moji torbici vedno šminka ali lipglos, ki je tisti dan v uporabi,« je povedala Špela, ki rada posega po udarnejših odtenkih, rdeča pa je skorajda njen zaščitni znak.

Fresh doza vitaminov

»Pogosto sem lačna, zato imam rada pri roki nekaj zdravega in hranilnega. Navdušena sem nad sokovi in smutiji Rauch Fresh, ki so hranilni, okusni, poleg tega pa je embalaža zelo simpatična in prav prijetno popestri kakšno Instagram fotografijo,« nam je zaupala.

Planer

Špela je študentka in lepotna blogerka, hkrati pa tudi dela, zato si ne predstavlja dneva brez planerja: »Vedno ga imam pri roki, saj lahko le z dobro organizacijo pravočasno poskrbim za vse obveznosti. Brez mojega rokovnika bi najbrž pozabila še na druženje s prijateljicami,« je dodala v smehu.