Je tudi pred vami 5, 6 ali še več ur vožnje na dopust? Preprečite utrujenost sebi in svojim sopotnikom

Kako srčno privoščim vsem pretrganje delovnega vsakdanjika z veselim pričakovanjem dopusta, spremembe okolja, odklopa od dnevnih ponavljajočih obveznosti, jutranje poležavanje, večerne sprostitve v okolju, kjer je največkrat vse novo, zanimivo. Pa je to po svoje kar naporno! Kaj vzeti s seboj, kako spakirati, da bomo spravili vse v prtljažnik. No, vsaj pri meni se začne pakiranje že dva dni pred odhodom, da ja ne bom česa pozabila. Nikoli se še ni zgodilo, da bi vzela kakšno reč premalo, kvečjemu preveč.

Potem pa ure in ure sedenja v avtomobilu preden prispem na cilj, kjer potrebujem spet dan dva, da premagam utrujenost po vožnji. Že med samo vožnjo pa se pogosto ustavljam, saj običajno startam zgodaj in kmalu pričnem hlastati po kisiku, pa tudi zadnjico in noge je potrebno pretegniti.

Pa vse  to lahko zelo olajšamo in preprečujemo z uporabo pasu EASEBelt, ki poskrbi za  lahkotnosti med sedenjem in preprečuje upogibanje telesa v položaje, ki niso naravni, ki stiskajo telesne organe in jim s tem otežkočajo pravilno delovanje. Med dolgotrajno vožnjo bo z uporabo pasu poskrbljeno za pravilno lego hrbtenice in dolgotrajnejšo koncentracijo. Posledično boste po vožnjo  manj utrujeni, če sploh. To nam je potrdilo že kar lepo število uporabnikov od katerih jih nekaj najdete tudi tukaj.

EASEbelt slaba držaTudi Dejan Vinčič, član odbojkarske slovenske reprezentance je spoznal prednosti uporabe pasu EASEBelt in ga ocenjuje z izjavo, da gre prav gotovo za enega najboljših izumov zadnjih let.  

Sedenje v avtu z EASEbelt

Pričnite tudi vi dopust spočiti in nas kontaktirajte:

EASEBelt d.o.o.

GSM:  + 386 40 578 633