Topli dnevi, kratke hlače in kopalke trkajo na vrata. Naj se še tako trudimo in se pregovarjamo, da nam je vseeno, kako izgledamo poleti, sem skoraj prepričana, da nam enako močno to ni vseeno. Daljši dnevi in prijaznejše vreme nam omogoča več gibanja tudi na prostem. Izkoristite to. Tudi, če poletje ne boste v top formi, pa se boste zagotovo boljše počutili, če boste v vaš vsakdan vnesli več gibanja.

Zato z vami danes delim en izziv – posebej izbrane 3 vaje, ki v kratkem času aktivirajo celo telo. Izvajajte jih počasi, da bodo narejene varno. Aktivno vključite delovanja centra, da zavarujete križ. Ponovite jih lahko poljubno krat in poskušajte zraven uživati. 😉

Sem Tanja Želj, po poklicu profesorica športne vzgoje in ambasadorka zdravega načina življenja, gibanja in razmišljanja. Stremim k temu, da živim svoje poslanstvo in v vsaki preizkušnji iščem izziv in motivacijo za pogumne korake naprej. Za mano je nekaj zahtevnejših življenjskih preizkušenj in vsaka me je na nek svoj način obogatila in naredila še boljšo, čeprav je bilo težko. Zelo uživam tudi v vlogi mame. In zelo uživam, ko vidim, da naši obiskovalci popravijo svojo držo telesa, postanejo močnejši, gibčnejši ali pa dosežejo pri sebi kak drugi premik naprej. Tukaj sem zato, da tudi vas premaknem naprej. Ste pripravljeni narediti korak naprej – zase? (Foto: Iztok Dimc)