21 let po znamenitem lansiranju dišave CK One – prve unisex dišave na svetu, ki je osvojila množice – je čas za novo zgodbo!

Tokrat Calvin Klein nagovarja novo generacijo, »the Millennials«, kot jo imenuje, z novim ikonskim vonjem, ki ne pozna spola!

Dišava ck2. Sveža. Topla. Električna.

ck2 pooseblja vznemirjenje življenja in slavi raznolikost novodobnih zvez med dvema človekoma. dva individuuma, ki ju definira kdo in ne, kaj sta. ena dišava, ki ne pozna in ne ločuje med spoloma,  ki je povsem brez predsodkov, ki združuje in ne ločuje. v ljubezni, strasti in prijateljstvu. svoboda brez stereotipov. zveza dveh mladih, ki ju različnost bogati in definira. življenje je lepše, če je v dvoje!ck2 50ml final with shadow

ck2 je dišava z dvema obrazoma, popolno ravnovesje med urbanostjo in naravnostjo ter svežino. Dišava se odpre z nepričakovano začinjeno noto magnetično kremnega in toplega  wasabija. Svežina, ki zadane kot strela z jasnega, električna in polna čustev, je idealno dopolnjena s solarno toplino kamenja v vročem dnevu. Vonj mokrih tlakovcev je pulzirajoč, mineralen tuš bogatih čustev. Zaključi se z notami vetiverja in sandalovine, čutnim mošusom, ki obda telo v intimno, kontrastno zvezo dveh svetov. Kompleks hladu in topline, kipeča mešanica električnosti in magnetičnosti. To je dišava, ki slavi nove zveze mladih ljudi, dišava za vse, ki cenijo avtentičnost in kompleksnost vsakdanjih življenj. Dišava, ki dopušča drugačnost, poveličuje kreativnost in ljubi vznemirjenje, ki ga prinaša vsak nov dan življenja…

ck2 je kot kapsula znamke, v njej se skriva vse… In več. URBANA, lesno sveža mešanica wasabija, mandarine in listov vijolice, pomešanih z vonjem mokrih tlakovcev (!), irisa, vrtnice z dodatkom vetiverja, kadila in sandalovine. Nenavadna kombinacija za NE-navadno generacijo.

Vas je zamikala?

ck2 je dišava za naju2 #the2ofus.

Ck2 dišava