Danes ženske igrajo več vlog kot včasih – so skrbne, ljubeče matere in partnerke. Poleg tega se trudijo uspeti tudi v poslovnem svetu.

Največjo revolucijo so ženske doživele v 20. stoletju. Takrat je ženska začela postajati enakovredna. To se je zlasti začelo kazati v njenem videzu. Najbolj znana osebnost tega stoletja je bila Coco Chanel. Ženske so takrat postajale bolj zapeljive, drzne in drugačne. Obleke so postajale vse bolj oprijete, da so poudarjale žensko obliko, pri dodatkih pa so postajale bolj drzne.

Kako se obleči primerno?

Vsaka ženska se rada uredi tako, da zgleda privlačno. Tukaj so bistveni modni dodatki in te lahko najdemo če imamo na voljo malo ali veliko denarja, samo pazimo, da nam izgled le ti polepšajo in ne skazijo. Zlato pravilo pravi: MANJ JE VEČ. Pomembno je tudi, da ženske nosijo oblačila in modne dodatke, v katerih se dobro počutijo in pri tem se ni potrebno ozirati na trende, važno je da si pri urejanju vzamete čas in se posvetite same sebi. Veliko žensk se oblači po trendih in tista, ki se v takem oblačilu ne počuti dobro, se takoj opazi njena togost in nesproščenost. Ženska izgubi svojo pristnost. Pri modnih dodatkih ste lahko minimalisti in pazite, da poudarite samo en kos nakita. Toda na drugi strani imamo ženske, ki obožujejo modne dodatke in se z njimi igrajo. Rade kombinirajo barve in rade privabljajo poglede. Pri vsem tem je važno samo to, da se počutimo dobro v tem kar nosimo in ne delujemo ceneno.

Vsaka ženska je unikatna in sama skrbi za svoj videz in vtis. Z modnimi dodatki in obleko tvori svojo celostno podobo.