Na ekskluzivni svetovni predstavitvi je Huawei Consumer Business prikazal svoje najnovejše naprave iz serije Huawei Mate. Huawei Mate 10 in Mate 10 Pro sta prebila ovire znotraj industrije z novim Kirinom 970, Huaweijevo prvo procesorsko platformo z umetno inteligenco. Huawei Mate 10 in Mate 10 Pro ponujata vrhunsko inteligentno mobilno izkušnjo, obogateno s funkcijami, ki temeljijo na umetni inteligenci, skupaj s strojnim učenjem, ki resnično razume, kaj potrebujete in kako doživljate svet okoli sebe.

“V začetku leta je Huawei postavil vizijo za prihodnost mobilnih naprav. V jedru je bila umetna inteligenca in s tem začetek razburljivega novega obdobja,” je povedal Richard Yu, izvršni direktor Huawei Business Consumer Group. “Z izpolnjevanjem obljube o umetni inteligenci prinaša nova Mate serija prihodnost, ki je briljantno oblikovana za obogatitev vaših življenj. Je točno to, kar ste si želeli.”

Ključne lastnosti

Kirin 970, prvi procesor z umetno inteligenco na svetu z namensko nevronsko procesno enoto (NPU).
Huawei FullView Display prinaša minimalen rob okoli zaslona ter podporo HDR10 standardu za intenzivno žive in svetlejše barve.
TÜV certificirana Huawei QuickCharge tehnologija hitrega polnjenja ter 4.000 mAh baterija, ki jo upravlja umetna inteligenca.
Nova Leica dvojna kamera s SUMMILUX-H objektivoma, ki se ponašata z f/1.6 zaslonko in zaznavanjem scene ter subjekta v realnem času in ustvarjanje bokeh (zamegljeno ozadje) učinka s pomočjo umetne inteligence.
Povsem nov in poenostavljen EMUI 8.0, ki temelji na Androidu 8.0.