Počen zaslon, okvarjena baterija ali poškodovani priključek telefona so težave, s katerimi se uporabniki pametnih telefonov najpogosteje soočamo. To pa ne velja za uporabnike izbranih modelov pametnih telefonov Huaweia, ki jim je od 16. avgusta do 14. septembra na voljo do 50 % cenejša menjava zaslona.

Vemo, kakšen položaj si je izboril pametni telefon v našem življenju. Majhna naprava, od katere se ne ločimo niti za trenutek, je vir informacij, omogoča stike s prijatelji, služi pa tudi kot delovno orodje in zabavno središče. Njegov zaslon precej pogosto nadomesti računalniški monitor in televizor, sploh zadnja leta, ko so zaslone pametnih telefonov povečali in izboljšali kakovost slike.

Žal pa se lahko tudi najbolj skrbnemu uporabniku pripeti nesreča. Mnogim je padel na tla in ti vedo, kakšen je postopek popravila in predvsem koliko stane. Uporabniki zato iščejo pomoč tudi v majhnih servisnih podjetjih, kar pa ni vedno najbolje. Pogosto nimajo ustrezne profesionalne opreme, brez katere je sodobne telefone težko popravljati, dostop do originalnih rezervnih delov pa je zanje omejen. Zato in da bi izpolnil pričakovanja uporabnikov, je Huawei uvedel program Huawei jamstvo.

Več informacij najdete na: https://consumer.huawei.com/si/support/screenreplacement/