Skupaj z novima pametnima telefonoma P20 in P20 Pro, je Huawei predstavil tudi servisni program, ki omogoča brezplačno zamenjavo poškodovanega zaslona do treh mesecev po datumu nakupa.

Konec marca je Huawei predstavil serijo pametnih telefonov P v Parizu – Huawei P20 in P20 Pro. Poleg nepremagljivega fotoaparata pa se ta dva modela ponašata tudi s premium servisnim paketom, ki je na voljo povsem brezplačno vsem kupcem. V primeru poškodovanega zaslona ga bo Huawei zamenjal brez vprašanj ali dodatnih stroškov v obdobju treh mesecev od datuma nakupa.

Uporabljate najboljši telefon, karkoli počnete
Huawei P20 Pro odpira novo poglavje v mobilni fotografiji – na njegovi hrbtni strani se nahajajo kar tri kamere! Glavno tipalo je največje med vsemi pametnimi telefoni – tako po zajemu 40 MP velikih fotografij in po fizičnih dimenzijah. Seveda se to odraža neposredno v briljantni kakovosti slik. Fotoaparati omogočajo visoke ISO vrednosti in objektiv s 3× optično in 5× hibridno povečavo. Vse to poleg napredne umetne inteligence, ki prepozna kar 19 različnih scen. Umetna inteligenca samodejno izbere optimalne nastavitve v delčku sekunde. To pomeni, da boste zajemali fotografije pogosteje in z večjim veseljem. S pomočjo brezplačnega servisnega paketa pa bo odveč tudi strah pred nenamernim poškodovanjem vaše naprave.

Z ekskluzivnim premium servisnim paketom bo seganje po vašem telefonu sedaj povsem brez stresa. Zagotovo ni večjega razočaranja, kot da vam telefon zdrsne iz roke in se poškoduje kmalu po nakupu. Huawei vedno stremi k temu, da vedno zadovolji potrebe potrošnikov – zato bo proizvajalec zamenjal poškodovan zaslon v obdobju treh mesecev od datuma nakupa.

“S potrošniki želimo graditi dolgoročno razmerje na podlagi zaupanja. Zato se trudimo, da zagotovimo, da so potrošniki popolnoma zadovoljni tako z nakupom kot tudi s storitvami po nakupu. Stremimo k temu, da so okvarjene naprave popravljene s strani najboljših specialistov, ki znajo hitro obnoviti telefon v optimalno kondicijo,” je povedal Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija.

Zaščitni paket za vaš pametni telefon P20
Da bi izkoristili to ponudbo, morate registrirati telefon na tej spletni strani, 30 dni po nakupu: https://consumer.huawei.com/si/support/screenguaranteeregistration

Do spletne strani lahko dostopate tudi s pomočjo aplikacije Huawei HiCare, ki je naložena na vseh napravah. Po opravljeni registraciji boste prejeli boste prejeli poseben servisni paket, ki vam zagotavlja dodatno zaščito.

Za naprave P20 dodatna zaščita vključuje zamenjavo poškodovanega zaslona v obdobju 3 mesecev od nakupa. Zaščita vključuje tudi steklo na hrbtni strani.