Vaš telefon je več kot le uporabna naprava. Je stilski izraz, modni dodatek, ki izraža vašo osebnost. Nakit, v katerem uživate tako z očmi, kot z rokami. Vendar pa bi zamujali vso zabavo, če bi se vse vrtelo zgolj okoli izgleda. Zato mora telefon ponujati možnosti in zmogljivosti, zaradi katerih ga je užitek uporabljati. Združevanje lepote in zmogljivosti je umetnost, ki jo le redki obvladajo.

Zaprite oči in si zamislite pametni telefon. Na kaj pomislite najprej? Zaslon, kakopak. Huawei Mate 10 Pro je opremljen z OLED zaslonom ultra visoke ločljivosti 2160 × 1080 slikovnih pik, ki prinaša kristalno čisto sliko z neverjetnim kontrastom in svetlostjo. Prikaz barv je dopolnjen s tehnologijo HDR10, ki omogoča tonski razpon, ki ga ne dosega nobena podobna naprava. To pomeni, da boste videli več podrobnosti v svetlih delih slike, brez izgube kakovosti ob gledanju filma, ki je posnet v temnih lokacijah. Vendar pa zaslon, ki ga ima Mate 10 Pro, preseneti še preden si na njem ogledate slike in filme: z edinstvenim razmerjem stranic 18:9, ultra ozkim, skoraj nevidnim robom okoli zaslona in svojo velikostjo v kompaktnem ohišju. Dejstvo je, da je 6-palčni zaslon, nameščen v ohišje telefona Mate 10 Pro s 86 % izkoristkom, ogromen inženirski dosežek.

Barvite slike

Lahko bi rekli, da je dobro oblikovano ohišje telefona Mate 10 Pro popoln okvir za njegov zaslon. Vendar pa se izkaže, da bolj kot okvir, daje zaslonu lahkotnost prav steklo, ki je oblikovano s postopkom krivljenja pri 700 °C. Mojstrsko oblikovano in zasnovano, nežno ukrivljeno steklo, ki prekriva zaslon, pada preko robov in simetrično odseva ukrivljeno steklo na hrbtni strani. Prednji in zadnji del pametnega telefona sta izdelana iz vzdržljivega stekla, med seboj pa sta povezana z vzdržljivim okvirjem, ki je izdelan iz lahke kovinske zlitine, ki deluje kot most, ki povezuje oba bregova reke. Izrazito obarvana kovina je v popolni harmoniji s steklom in predstavlja odlično protiutež.

Motiv kroga

Omenili smo že simetrijo: celotna zasnova telefona Mate 10 Pro je čudovit poklon matematični in umetniški perfekciji simetrije. Če bi telefon razpolovili s katerekoli strani, bi dobili dva odseva s popolnoma enakimi podrobnostmi na obeh straneh navidezne črte, ki deli telefon. Hkrati pa imamo umetniško konsistenco v ponavljajočem se motivu kroga (čitalnik prstnih odtisov, objektiva kamere), ki sovpada z mehkimi in organskimi krivuljami ohišja. Tako ima uporabnik, ki v rokah drži Mate 10 Pro, občutek da upravlja s predmetom, ki je resnično umetniško delo – in to ne le v funkcionalnosti.

O HUAWEI

Huaweijevi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kaj jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. Šestnajst R&D središč je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei BG središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweija in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku itn. Globalna mreža Huawei temelji na 20 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: http://consumer.huawei.com