Veliki družinski dogodek z Govorečim Tomom in prijatelji. Vaše pobarvanke prinašajo nagrade

Globalno tehnološko podjetje Huawei vabi družine, da skupaj s priljubljenimi junaki risank in mobilnih aplikacij pokažejo umetniško žilico in se potegujejo za fantastične nagrade!

4. in 11. junija bo v trgovini HUAWEI Experience Shop Ljubljana v nakupovalnem središču Citypark (Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana) potekal prav poseben družinski ustvarjalni dogodek. Nadobudni umetniki vseh starosti bodo imeli možnost skupaj z junaki priljubljene zabavne franšize Govorečim Tomom in prijatelji (Talking Tom & Friends) na tabličnih računalnikih Huawei ustvarjati osupljive kreacije. Med dogodkom bo prav tako mogoče preizkusiti pametne telefone in druge naprave Huawei in se potegovati za privlačne nagrade.

Obiskovalcem bo z ustvarjalnimi nasveti pomagal gostujoči umetnik, medtem ko boste navdihnjeni z interaktivno lutko Govorečega Toma. Vaša naloga bo, da pobarvate pobarvanko, jo okrasite ter tako razkrijete svojo umetniško žilico. Stvaritve na temo Govorečega Toma bodo po zaključku dogodka naložene na splet in prikazane v brskalniku Huawei, kjer bodo spletni obiskovalci glasovali za najboljše.

Tekmovanje bo potekalo preko novičarskega razdelka brskalnika Huawei (news feed), medtem ko bodo glas o njem širili tudi v trgovini AppGallery, storitvah GameCenter in Teme ter oblaka Huawei (Huawei Mobile Cloud). Sodelujoči v natečaju Govoreči Tom in prijatelji bodo ob prihodu v trgovino HUAWEI Experience Shop Ljubljana prejeli darilno škatlico Huawei, medtem ko bodo vsi, ki bodo glasovali na spletu, upravičeni do 50 GB brezplačnega prostora v oblaku Huawei za obdobje enega meseca.

Čakajo vas fantastične nagrade

Huawei je nagrade za najboljše izbral med svojo bogato ponudbo naprav. Potegovali se boste za tablični računalnik Huawei Matepad 10.4, pametno zapestnico Huawei Band 6 in pametno tehtnico Huawei Scale 3. Nagrajenci bodo prejeli tudi 200 GB brezplačnega prostora v oblaku Huawei za obdobje enega meseca.

Mobilne igre Govoreči Tom in prijatelji (Talking Tom & Friends) je razvilo podjetje Outfit7 in so najbolj priljubljena zabavna franšiza v trgovini z mobilni aplikacijami AppGallery ter storitvi Huawei GameCenter. Igra Talking Tom Gold Run je trenutno na Kitajskem med petimi največkrat prenesenimi s trgovine AppGallery, medtem ko so risane serije s priljubljenimi junaki dostopne v storitvi Huawei Video.

Kako se prijavite?

Družine, ki se želijo prijaviti na dogodek 4. ali 11. junija, lahko to storijo na spletni povezavi, kjer rezervirate vaš termin prihoda. Tudi če tega ne storite, boste na dogodku lahko sodelovali. Ob prihodu vas bodo prosili, da izpolnite izjavo o upoštevanju pravil za sodelovanje. Dva tedna po 4. juniju boste lahko izkoristili tudi dodatne ugodnosti ob nakupu tabličnih računalnikov Huawei.

»Franšiza Talking Tom & Friends je zabeležila več kot 18 milijard prenosov in 88 milijard ogledov video vsebin, zato nas ne preseneča, da so igre ene najbolj uspešnih v trgovini AppGallery in storitvi GameCenter,« je povedal Jaime Gonzalo,podpredsednik za mobilne storitve pri Huaweiu. »V čast nam je organizirati serijo dogodkov v naših trgovinah, na kateri bodo družine z barvanjem in risanjem odkrivale svojo ustvarjalnost. Talking Tom & Friends so namenjeni zabavi in ustvarjalnosti. Prav je, da so takšni tudi naši družinski dnevi!«

Več informacij najdete na povezavi: https://consumer.huawei.com/si/campaign/matepad-launch/