Vsak novopečen starš se v začetku otrokove samostojnosti poleg nešteto manjših prask in modric srečuje predvsem z vsakdanjimi packami na kuhinjskih tleh ter otrokovih (in pogosto tudi maminih oblačilih). Času hranjenja, v katerem več hrane pristane na tleh kot v otrokovemu želodčku, sledi še neljubo obdobje čiščenja. Kako se torej preventivno rešiti nepotrebnega čiščenja in obenem nahraniti svojega najmlajšega? Spoznajte DoodleBags!

DoodleBags so odlični pripomočki, idealni za hranjenje otrok — preproste vrečke, ki so prilagojene otrokom in omogočajo tudi samostojno hranjenje. Na vrečko preprosto privijete pokrovček z žličko in skozi iztisnete hrano. S pomočjo vrečk DoodleBags lahko venomer pričakujete obrok brez vsakršne packarije. Ker so namenjene večkratni uporabi, se nakup zagotovo splača!

Dodatni bonus — vrečke DoodleBags so varne in preproste za uporabo, saj ne vsebujejo BPA in PVC. Da vsebina ne izteka, poskrbi neprodušno zapiranje, operemo pa jih lahko kar v pomivalnem stroju ali v vroči vodi. Namenjene so shranjevanju v zamrzovalni skrinji ali prenosni posodici za kosilo.

Priročne DoodleBags omogočajo preprostejše hranjenje otrok!

Priročne DoodleBags omogočajo preprostejše hranjenje otrok!

Velikost vrečk DoodleBags omogoča preprost prenos — s sabo jih lahko vzamete kadarkoli in jih napolnite s široko paleto izdelkov. Pripravite lahko na primer zdrav domač smoothie, razne kaše za otroke, preliv za solato …

Na vrhu odprite zadrgo in napolnite vrečko do oznake. Prepričajte se, da ste vrečko pravilno zaprli, da vsebina ne izteka, in iztisnite vsebino skozi odprtino na strani (kot omenjeno že poprej, lahko na odprtino privijete tudi pokrovček z žličko).

Preglejte ponudbo na All4Kids!