Mlade mamice so še predobro seznanjene z željami in potrebami svojih malčkov, ki rezultirajo v številnih težavah – najpogostejša pa je zagotovo priprava hrane med potjo. Vsak starš si namreč želi ugoditi otrokovim željam, še bolj pa potrebam, zaradi česar venomer iščejo kompromisno rešitev, ki bi ubila dve muhi na en mah – ustregla otroku ter staršu povzročila najmanj preglavic.

Spoznajte MyyFeed in se poslovite od stresa ob pripravi toplega obroka za vašega malčka kjerkoli in kadarkoli. S to priročno napravo boste topel obrok pripravili hitro in enostavno. Omogoča namreč shranjevanje vroče vode in mlečne formule v enem samem izdelku. Po potrebi pa lahko v njem shranimo tudi topel obrok!

Primeren je za prehranjevanje otrok sredi noči ali med sprehodi – v posodici za mlečno formulo je možno shraniti do devet meric mlečne formule, medtem, v termovki pa voda ostane topla do šest ur.

Priprava

Priprava hrane ali tekočine v MyyFeed je zelo preprosta! Enostavno odmerite mlečno formulo v posodico ter v termovko vlijte sveže prekuhano vodo. Nato sestavite oba dela – pri pritisku na glavo posode se mlečna formula sprosti in se zmeša z vodo. Posodo pretresite in vsebino zlijte v otrokovo flaško.

Vsekakor pa posvetite pozornost temperaturi pripravljenega obroka!

Priročen izdelek za pripravo toplega obroka za vašega malčka več ur ohranja temperaturo. Zato lahko vanj shranite tudi hrano za otroka – predvsem tisto v obliki kaše. Za več informacij si oglejte spodnji video!