Če imaš v predalu navadne spodnjice, tiste brez šiva, seksi čipkaste, potem ti manjkajo le še ene! In to niso navadne, ampak prav posebne, nad katerimi je navdušena prav vsaka ženska! Preverjeno – mi jih že pridno nosimo in prepričane smo, da boš nad njimi navdušena tudi ti. Govorimo o menstrualnih hlačkah, nepremočljivih hlačkah z dodatno absorbacijo.

Zakaj menstrualne hlačke ne smejo manjkati v predalu vsake ženske?

nepremocljive_hlacke

Najprej … kaj menstrualne hlačke sploh so? So higienske spodnjice, ki so vpojne in zagotavljajo popolno, končno zaščito pred madeži v času mesečnega perila. Torej lahko jih seveda nosiš kar tako, ampak posebne pa so ravno zato, ker so popolne v času menstruacije! Izdelane so iz visoke tehnologije tkanin, ki ne prepuščajo, pa vendar vpijajo tekočino ter so mehke in zračne.

TOP razlogi za nakup menstrualnih hlačk:

  • Material diha! Kar pomeni, da ne draži kože, ne povzroča izpuščajev, ne širi slabih vonjav in je prijazen do kože.
  • Ne prepušča tekočin! Hlačke so narejene kot dodatna absorbacijska zaščita za močnejše menstruacije. Pozabi na neprijetne situacije!
  • So noro fit in udobne! Hlačke poskrbijo za dodatno udobje in podporo, saj so brez elastike in jih lahko uporabljamo same ali v kombinaciji z ostalimi higienskimi pripomočki.
  • Poseben kroj spodnjic! Če si se spraševala, ali so nepremočljive le spredaj, je tvoj dokončni odgovor tu:  So nepremočljive na VSEH delikatnih mestih – spredaj, zadaj in med nogami!
unicorn_hlacke

Z Emilla hlačkami lahko ponoči spiš mirno in brez strahu pred premočenimi rjuhami!

Pozabi na neprijetne situacije med menstruacijo!

Realno… v času mesečnega ciklusa se nam ženskam kar rade prikradejo skrbi. Žal uporaba higienskih izdelkov, kot so vložki ali tamponi ni popolna zaščita pred morebitnim puščanjem. Nesreče se še vedno zgodijo, predvsem ponoči. Ampak teh skrbi je lahko konec! Izberi si svoje najljubše hlačke in se prepričaj, da ti bodo popolno zaščito tisti čas v mesecu nudile prav menstrualne hlačke.

Posebej oblikovane hlačke z vpojno in nepremočljivo plastjo, nam omogočajo popolno zaščito pred prepuščanjem. Imajo poseben žepek, ki je v pomoč pri hitrejšem sušenju hlačk ali pa vanj lahko dodaš še dodaten vložek. Hlačke so iz obogatenega bombaža, zato so pralne in ti zagotavljajo popolno zaščito pred prepuščanjem.

Emilla hlačke so namenjene za tiste dneve v mesecu, ko se želimo počutiti še posebej udobno in sproščeno.