Brangelinina zgodba je končna in tudi mi smo ostali brez besed… Hollywoodski par, ki je svojo ljubezen negoval več kot desetleje, je na pragu ločitve.

Prepričani smo, da se trenutno – verjetno vsak zase – bojujeta z neopisljivimi občutki žalosti in bolečine.

Kako torej omiliti žalovanje?

Ob tej priložnosti si (za malce nostalgije) torej poglejte fotografije, na katerih sta se znana in nadarjena igralca pojavila skupaj – stopala sta čez stotine rdečih preprog, se udeležila premier, podelitev nagrad in celo humanitarnih dogodkov.

Poleg tega pa sta zakonca veljala za najbolj čudovit in ljubeč par v Hollywoodu. Fotografi so v več kot desetih letih ujeli številne trenutke, ki bodo ostali za vedno – gre za zgodovino Brangeline.

  1. Junij 2004

Magično leto označuje začetek njune romance – začetek snemanja filma Mr. & Mrs. Smith, kjer sta se Brad in Angelina spoznala. Oh, in zaljubila.

junij-2004

  1. December 2006

Zimski čas predstavlja prelomnico v njuni zvezi, saj sta se premiere filma The Good Shepherd tokrat prvič udeležila skupaj.

december-2006

  1. Maj 2007

Rdeča preproga – filmski festival v Cannesu – držanje za roke… Zaljubljenca cel večer nista umaknila svojih dlani; kako smo bili zavistni!

maj-2007

  1. Junij 2007

Besede so odveč, no, ja, umetnika v črnini izgledata ostro in fantastično ob enem!

junij-2007

  1. November 2007

Na premieri klasike Beowulf je Brad prav nežno stiskal Angelino – za zadnjico namreč! Oh, ta porednost…

november-2007

  1. Maj 2008

Nosečniški žar je Angelino naredil še lepšo; pod srcem je namreč nosila dvojčka, oblečena pa je bila v čudovito kreacijo zelene barve. Z Bradom sta se takrat obiskala že 61. filmski festival v Cannesu.

maj-2008

  1. Januar 2011

Zeleni kristali na Angelinini obleki in Bradov klasičen, a zapeljiv videz spet nista razočarala. Par se je, bleščeč kot vedno, pojavil na podelitvi nagrad zlati globus.

januar-2011