Uravnotežena prehrana je ključnega pomena za zdravje, tu pa pomembno vlogo igra tudi sadje. Privoščite si Rauch Fresh sokove in smoothie, ki so bogati s sadjem, polnim vitaminov in mineralov. Sveže sadje, obrano v Rauch sadovnjakih in stisnjeno v naslednjih 24 urah, se spremeni v okusen sok, ki poteši žejo in nahrani telo s pomembnimi hranili.


Rauch Fresh smoothie si lahko privoščite v treh različnih okusih: jagoda, kivi in mango. Na voljo so v priročnih in simpatičnih 0,25 l pakiranjih, zato vam bodo prav prišli povsod: na poti, v službi, na izletih in tudi doma. Vsebujejo izključno sadje, brez dodanih konzervansov in aditivov, zato so res odlični za vsakodnevno uživanje.


Fresh sokove lahko izberete v štirih okusih: pomaranča, jabolko-malina-grozdje, pomaranča-korenje-mango in kumara-kivi-spirulina. Doma si jih boste privoščili iz elegantne 0,8 l karafe, na poti pa vam bodo delali družbo v priročnih 0,33 l embalažah. Tudi Fresh sokovi vsebujejo zgolj sadje, zato bodo navdušili tudi najbolj zahtevne.