Zasledili smo spletno trgovino Amon, v kateri lahko najdete veliko naravnih produktov, od konopljinih izdelkov do naravnih igrač!

Trgovino Amon je ustanovila Victoria Grünwald. Po večletnem življenju z naravo,naravno prehrano in  naravnimi izdelki se je v njeni družini porodila misel – kako Vam ponuditi izdelke ki so pravzaprav ekološki, zdravi ter okolju prijazni ter na nek način uresničiti željo ,da bi vsi mi, delovali v sožitju z naravo. Tako je nastala spleta trgovina Amon. Pri izbiri izdelkov se trudijo ,da so najboljši. V trgovini najdete le najboljše naravne izdelke,ki so tudi certificirani in seveda zdravju prijazni. Ponujajo pa seveda tudi svoje informirane, energijske in kodno zapisane  pripomočke  za pomoč pri izboljšanje zdravja. Seveda se trudijo  po najboljših močeh ponujati izdelke,ki so res  prijazni do vseh nas in okolja. V veliko veselje jim je,da vam lahko ponudijo najboljše.

Konoplja velja ob sezamu za eno najstarejših kulturnih rastlin, ki ima zaradi snovi, ki jih vsebuje, poseben pomen tako v prehrani kot zdravilstvu.

saa

Konopljina semena so, kot lahko zasledimo že v starih kitajskih zapisih, uporabljali pri zastrupitvah, prebavnih težavah, ženskih težavah … pa tudi pri kožnih obolenjih in izpadanju las in še marsikaterih drugih zdravljenjih.

Tako tudi v spletni trgovini Amon ponujajo bio konopljino olje, ki si ga lahko privoščite za notranjo kot tudi zunanjo uporabo. Poleg tega pa imajo tudi veliko drugih konopljinih izdelkov.

 

jnj

njnjn

Poleg konoplinih izdelkov ponujajo v spletni trgovini Amon še veliko drugih naravnih izdelkov. Tudi naravna olja, kot so: ekološko olje črne kumine, ekološko orehovo olje, ekološko janeževo olje, in še veliko drugih naravnih olj, ki si jih lahko ogledate TUKAJ.

 

kumina

 

Vedno bolj zaželjena so pa tudi prehranska dopolnila, ki jih ponuja tudi spletna trgovina Amon.

Posebno všeč so nam pa tudi eko igrače, ki jih ponujajo, poleg tega pa tudi ponujajo različne eko izdelke za vaš dom, ki si jih želi marsikatera gospodinja.

imageCASFL66Vbhb

Poleg različnih naravnih izdelkov pa je pomembno omeniti tudi izdelke iz bambusa. Organsko blago narejeno iz bambusovih vlaken ima naravno antibakterijsko funkcijo, zaradi katere se blago ne navzame človeškega vonja. Testi kažejo,da bambus uniči do 70% bakterij in preprečuje njihovo razmnoževanje. Tudi po petdesetih pranjih bambus še vedno vsebuje antibakterijske molekule.

imageCAH5P1NF

Bambusovo perilo je ravno zaradi tega odlična izbira saj zmanjšuje možnost raznih nožničnih vnetij,bakterijskih in glivičnih obolenj,ki so velik problem današnjega časa ter krivci za neplodnost mladih žensk. Zaradi njegovih koristnih lastnosti bambus uporabljajo tudi v zdravstvene namene.

 

V spletni trgovini Amon pa ponujajo tudi energetske predmete, ki si jih lahko ogledate in jih najdete TUKAJ.