Kate Middleton ima resno konkurenco. Stil Catherine, vojvodinje Cambridgea, je bil glasno proglašen kot najbolj chic in uglajen stil nasploh. Vseeno si poglejte modne kombinacije drugih znanih vladaric, ki vas bodo prav gotovo presenetile!

1. Švedska princesa VICTORIA

Lepotica je najstarejša hčerka kralja Carla XVI Gustafa, na sliki pa je skupaj s svojo hčerkico Estelle. Victoria nosi lahkotno poletno obleko zmanke Ralph Lauren – priznajmo: s preprosto pričesko in (na videz) ležernim stilom izgleda popolno. Ko bo Victoria prevzela krono, bo pravzaprav prva ženska po letu 1700, ki ji bo pripadla ta čast. In seveda – to bo storila s stilom.

2. Tajska princesa SIRIVANNAVARI NARIRATANA

Neskončno dolgo ime v sebi skriva čudovito dvajsetletno žensko, ki ve, kaj obleči. Sirivannavari obožuje modo, še več: tudi sama je modna oblikovalka, ki ustvarja pod znamko SIRIVANNAVARI. Izvrstno kombiniranje modnih kosov zdaj ne preseneča preveč, kajne?

tajska-princesa

3. Kraljica Jordanije

Njeno veličanstvo, kraljica Rania, je velikokrat oklicana za kraljico prijaznosti in druženja. Vsekakor ni le lepotica, saj je študirala v Ameriki, poleg tega pa se je naučila uporabljati socialne medije, ki ji pomagajo pri promociji dobrodelnih dogodkov, zdravega načina življenja, ob enem pa se prav rada pohvali še svojimi otroci – seveda vedno elegantno in okusno urejena. Ob 70. obletnici Jordanije je izbrala obleko, ki jo je oblikoval eden njenih najljubših oblikovalcev – Hama Fashion.

4. Kraljica Nizozemske

Verjetno ste povzdignili z obrvi, saj najbrž niste vedeli, da ima tudi Nizozemska svojo kraljico. Pa nič zato! Njeno veličanstvo, Maxima, je svoje otroštvo preživela v Buenos Airesu. Nizozemščina je njen tretji jezik, med prva dva pa spadata španščina in angleščina. Miximin videz bi lahko označili s pridevniki: klasičen, konzervativen, a ob enem nežno zapeljiv. Kostimi in klobučki? Prava izbira!