Ste vedeli, da je učinkovita masaža odvisna tudi od vas? V spodnjih vrsticah vam predstavljam nekaj malenkosti, s katerimi lahko prispevate k NAJ-učinku katerekoli masaže:

1. Preden pridete na masažo, se stuširajte. S tuširanjem ne boste očistili le fizičnega telesa, ampak se boste očistili tudi energetsko.

2. Jejte vsaj dve uri pred masažo. Na masažo pridite ravno prav siti, če se boste zelo najedli, bo namreč telo vso energijo uporabilo za prebavljanje, ne pa za sproščanje in proces zdravljenja.

3.Vsaj pol ure pred masažo in takoj po masaži spijte kozarec ali dva vode. Voda iz vas odplakne strupene snovi in telesu omogoči hitrejše razstrupljanje.

4. Namen, s katerim pridete na masažo je zelo pomemben. Masaža bo namreč bolj učinkovita, telo pa se bo hitreje odzvalo na gibe in dotik. Torej osredotočite se na to, kaj si želite doseči z masažo.

5. Med masažo se sprostite in prepustite, pustite misli ob strani. Ko ste sproščeni ima namreč energija prosto pot in tekla bo ravno tja, kjer vaše telo najbolj potrebuje.

6. Uživajte in se pustite razvajati.
Vabljeni, da se prepustite moči zdravilnih rok in si privoščite razvajanje po vaših željah. Le za vas sem v Suzaninem zdravilnem kotičku pripravila pestro ponudbo masaž. Privoščite si sprostitev in čas le zase.