Najboljša stvar pri skodelici LaliCup je samozavest – v poletnih mesecih, ko se bližajo številni kulturni dogodki in pester nabor glasbenih festivalov, je menstrualna skodelica lahko še kako priročna! To, da ne rabite vsakih nekaj ur menjati menstrualnih higienskih pripomočkov, prav gotovo povsem spremeni vaše razpoloženje. Dnevi, ko ste neprestano iskale primeren wc, so mimo!

Si predstavljate 12 ur popolne svobode in nerazmišljanja o »puščanju«? Vse to je zdaj mogoče z uporabo skodelice LaliCup.

  1. Voda za na pot

Na kampiranju ali festivalih boste potrebovali hektolitre vode – za pitje, seveda – poleg tega pa bo voda potrebna tudi za čiščenje LaliCup skodelice. Če boste imeli seboj še intimne robčke, toliko bolje.

  1. Umivajte si roke

Blato in trava lahko umažeta vaše obleke in nenazadnje kožo, zato je nadvse pomembno, da roke ves čas umivate. Še posebej pomembno je, da si roke temeljito sperete preden vstavite ali odstranite menstrualno skodelico – tako boste preprečili vnos bakterij in nečistoč v vagino. Sanitarije na velikih prizoriščih ali festivalih po navadi niso najbolj urejene, zato si roke umijte tudi preden se odpravite do wc-školjke.

  1. Pripravite se

Kamorkoli že greste – priprava je ključnega pomena. Z drugimi besedami; preden se odpravite kampirat ali na festival, se prepričajte, da ste skodelico LaliCup zakopali nekam med partljago. Menstruacija vas tako gotovo ne bo presenetila in na izletu se boste lahko popolnoma prepustili in uživali.

  1. Izberite LaliCup skodelico

Če vam za nakup primanjkuje idej ali pa preprosto nimate časa, da bi po trgovinah brskali za priročnimi menstrualnimi skodelicami, kliknite na sledečo povezavo: www.lalicup.si.

Spletna stran ne ponuja le menstrualnih skodelic, marveč nudi tudi ostale izdelke, ki lajšajo obdobje »tistih dni«; preberete pa si lahko še zanimive informacije o higienskih izdelkih in menstruaciji na splošno.

Lalicup je menstrualna skodelica – prva, zasnovana in izdelana v Sloveniji, z mislijo na slovenska dekleta in ženske – ker želimo, da zaživite lepše, boljše in predvsem bolj udobno življenje med menstruacijo.