Želite svež videz svoje kože? Vas motijo gubice, brazgotine, nečista koža, pigmentni madeži? Potem se odločite za diamantni piling obraza.

 

Kaj je diamantni piling obraza in kako deluje?

Diamantni piling obraza je naravni postopek za luščenje poroženele – odmrle plasti kože. Diamantni piling  je  novost v kozmetiki ter neoperativni poseg, ki regenerira in revitalizira kožo. Diamantni piling je postopek dermoabrazije, s katerim kontrolirano plast za plastjo luščimo površinske sloje kože. Diamantni piling je tehnološko izpopolnjen, kombiniran mehanizem diamantnih konic in vakuma. Glede na tip in problematiko kože izberemo ustrezno nastavitev aparata in prava izbira diamantne konice.

Postopek diamantnega pilinga je neboleč in primeren za vse, ki želijo izboljšati izgled in preprečitev prezgodnjega staranje kože. Je popolnoma varen za stranko. Celoten postopek vodi in izvaja strokovno usposobljena profesionalna kozmetičarka.

 

diamantni_piling_obraza

Komu je namenjen diamantni piling in kaj lahko pričakujem?

Če ima vaša koža brazgotine, široke pore, gube, hiperpigmentacijo, je nečista, ima strije, ali nima tonusa, potem je diamantni piling namenjen prav vam. S prvim obiskom se struktura kože izboljša nekje za 15%!

Vas zanima več o diamantnem pilingu ali pa si bi ga rade tudi same omislile? Obrnite na SPA LUNA (Ljubljana).

 

diamantni piling obraza sap luna

 

 

 

(oglasno sporočilo)