Demenca je splošen izraz za upad duševnih sposobnosti na takšen način, da resno moti in ogroža naše vsakdanje življenje. Izguba spomina je le eden od simptomov.

Demenca ni posebna bolezen, ampak splošen izraz, ki opisuje širok spekter simptomov, povezanih z upadom spomina in/ali drugih miselnih sposobnosti. Alzheimerjeva bolezen predstavlja kar 60 do 80 odstotkov primerov. Vaskularna demenca, ki se pojavi po možganski kapi, je druga najpogostejša vrsta demence. Toda obstaja še mnogo drugih pogojev, ki lahko povzročijo simptome te bolezni, vključno z nekaterimi reverzibilni, kot so težave s ščitnico in pomanjkanje vitaminov.

Demenco pogosto napačno imenujejo “senilnost” ali “senilna demenca”, ki odraža precej razširjeno, vendar napačno prepričanje, da je resno duševno upad normalen del staranja.Veliko ljudi ima težave spominom – to ne pomeni, da imajo Alzheimerjevo bolezen ali drugo vrsto demencce.

Znaki, ki lahko kažejo na demenco:

  • slabšanje spomina,
  • otežena komunikacija,
  • sposobnost težjega osredotočenja in pozornosti,
  • oteženo razmišljanje in presojanje,
  • oteženo vizualno zaznavanje,
  • težave s kratkoročnim spominom.

Ljudje, ki imajo demenco, težko “sledijo” svoji torbici, plačevanju računov, nenehno iščejo ključe. Težave se pojavljao tudi v drugih vsakodnevnih opravkih – kot je priprava obrokov, na sprehodih in izletih po soseski. Veliko vrst demenc je progresivnih, kar pomeni, da se simptomi začenjajo počasi in postopoma slabšati.

Demenco lahko omilite z uporabo biospectrum naprav

Biospectrum tehnologija temelji na spoznanju, da se človeška celica odziva na zunanji signal, ki je frekvenčno  enak lastni frekvenci zdrave človeške celice. Biofizikalni odziv povzroči bioresonančni efekt v telesu, frekvence tega valovanja in frekvence, ki jih oddajajo celice našega telesa, so identične, enake in zato stopijo v bioresonanco in izzovejo proces samozdravljenja našega organizma.biospectrum-naprava

Terapije potekajo z biospectrum napravami, v biospectrum centru. So celovite in zajemajo celo telo hkrati, vršijo pa se V BIOKOMORI in na mizi, kjer na telo delujejo VSAJ TRIJE APARATI. Čas ene terapije je praviloma eno uro in sestoji iz 20 min obiska v biokomori in 40 min na mizi, od tega 20 min ležite na trebuhu in 20 min na hrbtu. Celo telo zajamemo z biospectrum valovanjem, zato so te terapije kompleksne, celostne in se jih opravi cca od 5 do 7  v povprečju ali celo več – odvisno od primera. Naprave so primerne za vse generacije.

Biospectrum tehnologija deluje globinsko in po treh principih hkrati, in sicer: po termičnem, netermičnem in akupunkturnem. Med terapijami se vzpostavi pretok energije po meridianih, aktivira se delovanje celic, poveča se vibracijsko stanje atomov, molekul in samih celic. Biospectrum pomaga pri povečevanju prekrvavljenosti možganske skorje, boljšem učenju, spominu in pri boljši koncentraciji.

Več o biospectrum napravah in terapijah preberite tukaj: www.biospectrum.si.

Ne spreglejte še: