Ah, ničesar ne potrebujem … Ponavadi reče partner, kajne? In potem je tu še tvoja prijateljica, starši, sorodniki in tisoč rojstnih dnevov in obletnic, ti pa že popolnoma brez idej? Res je, vse bi lahko bilo veliko bolj preprosto, če bi ti bližnji enostavno povedali, kaj si želijo. Ampak to se seveda zgodi zelo redko. Vsi si v resnici nekaj malega želimo, ampak seveda nočemo obremenjevati ljudi, ki jih imamo radi. A na koncu se zgodi, da dobimo oziroma drugim kupimo nekaj, s čimer popolnoma zgrešimo. In ker nočemo več kupovati DVD-jev, samo zato ker so znižani, dišečih svečk ter dragih bombonier in buteljk, imamo zate odlično idejo za darilo, s katerim preprosto ne moreš zgrešiti!

presenečenje

Pripravi boljši polovici presenečenje, na primer namige, kako priti do darila, v avto mu naštimaj veliko balonov ali pa mu v naročju zapleši seksi ples!

Že odvijanje darila je lahko del presenečanja

Del darila naj bo že samo odvijanje ali pa kar dogodek! Bodi kreativna že pri zavijanju. Vzemi si čas, preklikaj spletne strani (Pinterest), se odpravi v trgovino po material in se k zavijanju spravi kot profesionalka! Moraš priznati, da je darilna vrečka popolnoma neosebna gesta! Lahko pripraviš cel načrt, kako bo oseba prišla do darila in mu poveš le nekaj ugank, s katerimi se mora dokopati do darila kar sam! Zabavno, ane?

V darilo vključi del sebe

Naj bo osebno v drugačni luči. Podari nekaj, kar si naredila sama! Napiši pesem, nariši, fotografiraj in mu podari fotografije, ki se navezujejo na vaju, spleti šal … In mu to podari z glavnim darilom vred!

Smeh je pol zdravja

.. Pa še res je! Uporabi svoj (črni) smisel za humor, spomni se kakšno vajino interno foro in mu ob darilu priloži nekaj (sporočilo ali spominek), za kar veš, da ga bo dobro nasmejalo!

Darilo, ki ne bo razočaralo

usnje zapestnica

Odlična ideja za darilo – za punco, fanta, sestro, hčerko ali strica!

Zapestnice Smash so prestižnega videza, prav tako pa so na voljo po dostopni ceni! In kar je najboljše? Všeč bo vsem tvojim prijateljicam, mamici, babici in tudi vsem moškim, saj so na voljo tudi čudovite, moške zapestnice, ki pristajajo prav k vsakemu outfitu!

Privošči svojim najbližjim vrhunsko zapestnico SMASH:

  • zvrhana doza prikritega stilskega navdiha doda stilu posebno dinamiko
  • dopolnjuje trenutno modno atmosfero za posameznike, ki razmišljajo sami … Zase.
  • minimalističen stil je izjemno popularen med vsemi generacijami
  • zapestnica je lahkotna in neverjetno vzdržna in ne povzroča alergij
  • številne kombinacije za različne priložnosti
  • odporna proti rjavenju
  • popolnoma nastavljiva dolžina -možnost nastavljanja velikosti z drsenjem enega od koncev za skrajšanje na željeno dolžino

Izberi najljubšo zapestnico za darilo, za piko na i se potrudi pri zavijanju, zraven pa dodaj kakšno foro ali pesem, ki se bo dotaknila njenega oziroma njegovega srca!

smash zapestnice

Različne zapestnice, ki bodo dodale stilu posebno dinamiko!