Veseli december je pred vrati in s tem tudi čas nakupovanja daril za vaše najbližje, sorodnike, prijatelje, sodelavce,…

Pošiljamo vam prednovoletno ponudbo izbranih izdelkov od 15% do 40% ceneje.
Zagotovo boste našli kaj zanimivega in koristnega zase in/ali za druge.

Kliknite na sliko izdelka za več info ali naročilo.
 BIO Klamatska alga NutriMax – 150 kapsul (500mg kapsule) -15%

Najbogatejša hrana na planetu z več kot 100 hranili (vitamini, minerali, aminokislinami, omega-3 in omega-6, beljakovinami, antioksidanti,…). Nahrani organizem v vsemi hranili, ki jih vsakodnevno rabimo za premagovanje psihofizičnih obremenitev. Za vso družino. Učinkovito! S certifikatom OTCO in USDA organic.

BIO Klamatska alga Klamin kapljice – 50ml -25%

Bogat vir hranil, ki so zelo pomembna za živčevje in možgane. Dokazana učinkovitost, brez stranskih učinkov. Naravno! ne povzroča odvisnosti. Priporočamo za dvig razpoloženja, za več energije, za dobro koncentracijo in spomin, pri vseh nevroloških težavah, za zmanjšanje stresa, za povrnitev moči po bolezni, za mladosten videz,… S certifikatom OTCO in USDA organic.

         Venobis kapljice Nasenreflexol ali Nasenbalsamol – 20ml – 20%

Za lajšanje zimskih težav z dihali (nahod, zamašen nos, kašelj, …), za inhalacije, za osvežitev prostora z izbranimi dragocenimi eteričnimi olji iz kontrolirane biološke pridelave. Z BDIH certifikatom.

   Venobis olja in kreme – 200ml – 15%

100% naravna s certifikatom BDIH, dermatološko testirana. Terapevtska, negovalna in energijsko prevodna kozmetika. Za brazgotine, alergije, gube, suho kožo, bolečine,…

Cosmerba Aloje vera tonik ali Negovalni tonik – 200ml – 40%

Čistilni in negovalni tonik, za vsak tip kože. Z izbranimi sestavinami, ki pomirjajo in obnavljajo kožo ter so primerne za nego občutljive, nečistekože, za globinsko čiščenje kože, za ohranjanje vlažnosti, kot vodica po britju.

   Tahionska energijska ploščica prevlečena s 24-karatnim zlatom – 15%

Aktivira pretok življenjske energije ter poskuša uravnotežiti vse energije okoli nas. Energizira in optimizira hrano in vodo, povečuje lastni energijski nivo, povečuje fizično moč, odpornost in zdržljivost organizma,…

   Navtralizator sevanja – 15%

Škodljiva sevanja v prostoru (geopatska sevanja, elektro smog,…) spreminja / preoblikuje v pozitivno energijo, v energijo neškodljivo za ljudi. Območje delovanja je 6-8 m po vertikali in horizontali, nevtralizira sevanje v površini do 50m2.

   Teslova energijska plošča 21x21cm – 15%

Postopoma dviguje življenjsko energijo človeka na optimalen nivo – močno okrepi naravno magnetno polje. Teslova plošča je pravi energetski generator, s katerim lahko v svoje življenje prinesete energijo in tako poskrbite za svoje dobro počitje.