Znano je, da z vonji lahko uravnavate razpoloženje in vplivate na boljše počutje. Vonj ima velik vpliv na človeka, nenazadnje vas določeni vonji velikokrat popeljejo nazaj k ljubim dogodkom, vas pomirijo ali napolnijo z energijo. Gisa Wellness, ki jo zastopa podjetje Medisanus, ponuja kakovostne izdelke za izvajanje aromaterapije. Njene korenine segajo še v obdobje starega Egipta, kjer so eterična olja uporabljali kot temelj obrambe pred boleznimi. Izbrani vonji pa se tudi danes odlično obnesejo pri vaših malčkih, ko se spopadajo s prehladom ali pa jih muči nespečnost. Eterična olja znamke Gisa Wellness proizvajajo v destilarni v Franciji, ki že več kot 20 let sodeluje z lokalnimi pridelovalci in tako s preverjenim poreklom svojim uporabnikom zagotavlja zdrave in naravne izdelke.

Prikupni razpršilci zdravega vonja

Eterična olja za otroke so iz 100 % čistih in naravnih eteričnih olj, odlično pa se razpršijo z ultrazvočnimi aroma razpršilci Polipini. Prikupne hobotnice različnih barv lahko uporabljate kot vlažilec prostora ali razpršilec eteričnih olj, imajo pa tudi nočno lučko, ki z nežno svetlobo otroka pomiri in mu daje občutek varnosti. Ta razpršilec arom s pomočjo ultrazvočnih valov v hipu upari vodo in eterično olje v zbiralniku ter tako proizvaja hladno in suho dišečo meglico.

 

 

Za lažje spanje malih nadobudnežev

Gisa Wellness vsebuje kolekcijo eteričnih olj posebej narejenih za otroke. Eterično olje Dolce Notte je sestavljeno iz različnih eteričnih olj mandarine, petitgraina, pomaranče in limone. Ta sinergija ima pomirjajoče lastnosti, ki otroka sprostijo, ga pomirijo in mu pomagajo pri nespečnosti. Ker pomanjkanje spanja pri otroku lahko povzroči posledice v razvoju, morate biti na to še posebej pozorni. Dolce Notte bo vašega otroka osvobodil nemirnosti in ga zazibal v sladek sen. V času sezonskih bolezni pa bo odličen pomočnik vsem mamam eterično olje Respiro Kids. To vsebuje kombinacijo eteričnih olj jelke, rožmarina, niaoulija in sivke, ki otroku sprostijo dihalne poti in mu s tem olajšajo dihanje.

Za dobro počutje vašega malčka

S toplejšimi dnevi pa prihajajo tudi komarji in drugi nadležni insekti. Če bi radi s svojimi otroki sproščeno uživali v lepih poletnih večerih na prostem, potem skoraj da ne bo šlo brez eteričnega olja Moskito. Ta bo s svežim vonjem limonine trave in poprove mete odgnal škodljive nepovabljence in zavaroval vas in vašega malčka.

Še namig: Gisa Wellness ima v naboru tudi nekaj prijetnih vonjev, ki očarajo tudi odrasle. Včasih si morata z dragim vzeti čas zase in takrat bo eterično olje Pasiione s čudovitim vonjem tropskega drevesa ylang-ylang poskrbelo, da bodo večerje ob svečah še posebej romantične.

Izdelke najdete v bolje založenih lekarnah, specializiranih trgovinah in v spletni trgovini Medisanus na naslovu WWW.TRGOVINA-MEDISANUS.SI, več informacij pa je na voljo na WWW.MEDISANUS.COM ali (01) 320 08 09.