Zakaj smo že nekaj let navdušeni nad poganjalci? Če pustimo na stran, da so izredno simpatični in super darilo za rojstni dan, so odlična zabava za otroka stare med štiri do šestnajst mesecev, prav tako pa z njihovo pomočjo otroci povečajo mobilnost! Sčasoma, ko shodijo, pa jim služi še kot pripomoček za daljše sprehode ali pa kot igranje. Je odlično prevozno sredstvo, preden se začnejo učiti voziti kolo! Poleg tega je praktičen, brez problema ga pospravite v stanovanje ali avto ter ga nosite s seboj na izlete in potovanja. 

Lesen poganjalec 2-v-1

Lesen poganjalec Kinderfeets Tiny Tot 2v1

Zanimivo dejstvo: Kinderfeets posadi drevo za vsako prodano kolo!

Tiny Tot je čudovito darilo za prvi rojstni dan! Poganjalec Kinderfeets Tiny Tot te ne bo razočaral, saj je izjemno praktičen zaradi funkcije pretvorbe iz tricikla v poganjalec na dveh kolesih. Zasnovan je za najmlajše od 12 mesecev starosti, za prve izkušnje vožnje in s tem vstop v mobilnost. Ko je otrok pripravljen, se poganjalec enostavno pretvori v poganjalec na 2 kolesih.
Okolju prijazni Kinderfeets Tiny Tot so izdelani iz trajnostno pridelanega brezovega lesa pridobljenega iz obnovljivih virov. Brezzračne EVA pnevmatike so popolnoma biološko razgradljive, a kljub temu še vedno delujejo zelo podobno napihljivim zračnicam. Uporabljena je minimalna embalaža izdelana iz recikliranega papirja in barv na vodni osnovi.

 

Lesen poganjalec Kinderfeets Bamboo

Lesen poganjalec Kinderfeets Bamboo

Kinderfeets Bamboo je prejemnik nagrade Family Choice Awards 2016!

 

Okolju prijazni Kinderfeets Bamboo, narejeni iz bambusa, so ročno izdelani, leseni poganjalci, ki pomagajo otroku lažji prehod na kolo s pedalnim pogonom. Z edinstvenimi lastnostmi, kot so oblazinjena pralna prevleka sedeža, opora za noge, biorazgradljive brezzračne pnevmatike in nizek prag med okvirjem je Kinderfeets poganjalec brez primerjave. Poganjalci so izdelani iz trajnostno pridelanega bambusa pridobljenega iz obnovljivih virov. Brezzračne EVA pnevmatike so popolnoma biološko razgradljive, a kljub temu še vedno delujejo zelo podobno napihljivim zračnicam. Uporabljena je minimalna embalaža izdelana iz recikliranega papirja in barv na vodni osnovi.

 

Lesen poganjalec Kinderfeets Retro (Cupcake)

retro poganjalec

Kul retro dizajn je hit med otroci in starši!

 

Otroci imajo radi ilustracije, risbe in tematsko obarvane poganjalce, medtem ko starše očara nostalgičen videz. Kinderfeets Retro prihaja v enaki obliki in zasnovi nagrajenega in patentiranega poganjalca Kinderfeets Classic, vendar s petimi super retro grafikami ali pa v natural izvedbi brez grafike. Kinderfeets Retro izstopa iz množice s svojimi patentiranim nizozemsko navdihnjenim, nizkim pragom skozi okvir, ergonomsko oblikovanim položajem sedeža in krmila, oporami za stopala in EVA brezzračnimi biorazgradljivi pnevmatikami na kolesih retroizgleda.

Lesen poganjalec Kinderfeets Classic Makii

Lesen poganjalec Kinderfeets Classic Makii

Dizajn pisanih in zabavnih karakterjev! Bodite kreativni in ga pobarvajte s kredo!

Lesen poganjalec Kinderfeets Classic s površino za risanje s kredami je prejemnik številnih nagrad!  Kinderfeets se je povezal z ustvarjalnim nizozemskim Makii-jem. Rezultat je stilski črno-bel kinderfeets z ilustracijami, ki nasmeji vsakogar. Okolju prijazni Kinderfeets Classic so ročno izdelani, nagrajeni, leseni poganjalci, ki pomagajo otroku lažji prehod na kolo s pedalnim pogonom. Z edinstvenimi lastnostmi, kot so površina za pisanje s kredami, oblazinjena pralna prevleka sedeža, opora za noge, bio-razgradljive brezzračne pnevmatike in nizek prag med okvirjem je Kinderfeets poganjalec brez primerjave.

Za piko na i!

Majhen in lahek lesen zabojček za otroške poganjalce je kot nalašč za shranjevanje vseh zakladov, ki jih med šviganjem otroci najdejo na poti. Odličen pa je tudi za prevažanje malih plišastih prijateljev, ki bodo skupaj z otroci raziskovali svet.

zabojcek

Lesen zabojček, ki ga boš želela še za svoje kolo!

 

V spletni trgovini Silly boš našla pestro izbiro poganjalcev! Navdušena boš nad celo trgovino, saj ima trgovina Silly kolekcijo skrbno izbranih izdelkov, ki jih združuje vrhunska kakovost in izjemen dizajn. S poudarkom na naravnih in ekoloških materialih je izbor izdelkov tisto, kar jih dela drugačne. Poišči najljubše izdelke za svoje malčke, bratce, sestrce ali za darilo TUKAJ!

 

Lesen poganjalec