Koliko različnih obrazov ima lahko rdečilo za ustnice? Tisoč. Tako, kot ženska, ki ga uporablja. Tako kot njeno počutje. Šminka… Lahko je zvesta prijateljica. Lahko skrbi zanjo in neguje njene ustnice. Predvsem pa jo lahko spremeni v žensko, iz katere žari naravna lepota. Toda odslej je na voljo nekaj, kar lahko naredi še veliko več.

Rdečilo, ki ima potencial postati edinstveno. Pravzaprav je rdečilo, ki JE popolnoma edinstveno. Collistarjev novi Extraordinary Duo Lipstick je rdečilo za ustnice brez primere!

EXTRAORDINARY DUO LIPSTICK

  • Večji kontrast
  • Večji volumen
  • Učinek definiranja

ČISTE BARVE, ČUTNA TEKSTURA

Tako je: na tržišču ni izdelka, ki bi se lahko primerjal z Extraordinary Duo Lipstick-om. Prva stvar, ki jo boste opazili, je kvadratna oblika, narejena tako, da se v njej dva barvna odtenka harmonično sestavljata – prvi poudari obliko ustnic, drugi pa ustnice zapolni z intenzivno, čutno barvo, ki se ponaša z izjemno mehko, kremasto teksturo.

Deset različnih barvnih kombinacij vam bo razkrilo srce in dušo rdečil Extraordinary Duo Lipstick. Ujeta so v luksuzno embalažo, ki še dodatno poudari njihovo edinstvenost, ikoničnost. Nekaj tako elegantnega, da se boste z njimi želeli ponašati ob vsaki priložnosti.

TEHNOLOŠKI DRAGULJ

Vsaka podrobnost Extraordinary Duo Lipstick-a je plod visoke tehnologije. Leitmotif desetih dvojnih barvnih odtenkov je poln živih, svetlih barv. Vsebuje visoko koncentracijo pigmentov, ki na ustnicah pustijo mehak, udoben film, ki poleg povečanja volumna, zagotovi popolno in dolgo obstojno barvo ustnic.

Ljubezen na prvi pogled. Modno zapeljiva, ni se ji mogoče upreti. Ko pohajkujete naokoli, lahko v trenutku ustvarite kontrast med volumnom in definicijo, svoje ustnice osvetlite in jih naredite še bolj čutne. Skrivnost je v posebnem polimeru, ki nazorno prikaže kako neverjetno prilagodljivo je v resnici lahko  rdečilo za ustnice. Visoko tehnološka formula vsebuje posebno »aktivno« infuzijo, ki je kombinacija izvlečka ličija, ki deluje proti staranju in kožo napolni z antioksidanti, arganovega in sončničnega olja, ki kožo navlažita, nahranita in ji povrneta elastičnost.

KONTRASTNA BARVNA PALETA – Neverjetno zapeljivo

Extraordinary Duo Lipstick  in njegova skrivnost… barva. Povedano bolje: je način, na katerega so bile barve združene. Včasih so bolj »krhke, nežne, šarmantne, nedolžne in naivne« kombinacije koralnih, rdečih in rjavih odtenkov z naravnimi, mehkejšimi toni. Prav tako pa lahko s toplejšimi in bolj tveganimi kombinacijami navdušujejo in izzivajo: »igrivi, dinamični, ekscentrični, sofisticirani in impulzivni« oranžni in rdeči toni, združeni z vijoličnimi in fuksijami. »Božanski« odtenki so pravo bistvo čutnosti: dve rdeči, ena škrlatna in ena vermilion – šopek barv, ki so prava oda ženstvenosti.

VSE, KAR POTREBUJETE V DANEM TRENUTKU

Nanašanje rdečila je intuitivno in enostavno. Začnite z zgornjo ustnico, nato rdečilo obrnite za 180° in nadaljujte s spodnjo ustnico. Zakaj? Da uporabite manjši del barve za občrtanje ustnic. Ilustracije na embalaži vam bodo pomagale ustvariti popoln kontrast.