Clea & Kim vsekakor nista neznani imeni, saj sta že s svojim prvim  singlom ‘Balkan Bachata’ dokazali, da mislita zares. S prej omenjeno uspešnico sta se uvrstili na večino evropskih glasbenih lestvic, tako na italijanske, portugalske, španske in nemške, zasledili pa ste ju lahko tudi na evropskih kanalih glasbenih televizij MTV in Viva. Prav tako je njun singl ‘Balkan Bachata’ uporabljen v nemški filmski uspešnici “Fack You Goethe”.

Vedno bolj uspešni in vroči Slovenki sta nam tudi tokrat pripravili pravo poslastico za vroče poletne dni; tokrat nam predstavljata najnovejši singl Amazed, ki je izšel na svetovno znani italijanski, pop – dance založbi Dance and Love, ki med drugim pokriva glasbenike svetovnega formata, kot so Tacabro, Gabry Ponte, DJ’s from Mars.

Singl ‘Amazed‘ lahko zasledite na večinskih slovenskih in italijanskih glasbenih lestvicah, poslušate pa ga lahko na največjem glasbenem portalu YouTube, na njuni uradni facebook strani Clea & Kim, ter na SoundCloudu. Dekleti pa te dni nikakor ne počivata na lovorikah, saj velja omeniti, da že snemata videospot za njun prihajajoči singl Orient 9295.

 

Vir: Youtube

Foto: osebni arhiv