Vse ljubitelje vadbe na prostem, bomo v petek, 9. junija 2017, v Tivoliju razvajali z dvema dvoranskima vadbama. Zato vabimo na dogodek na prostem.

Najprej bomo predstavili elemente GroundZone vadbe, s katero razvijamo nove smernice v gibanju. Vadba vas vzravna, ojača, razmiga in postavi telo v točko, od koder izvira. In to je tam, kjer je telo pokončno, močno in brez bolečin. Popolno nasprotje sedenju oz. vadba v borbi proti temu. Elemente GroundZone vadbe z vami delil Sebastjan Simler med 17.45 in 18.30.

Nato sledi poglobljena vadba 4 letni časi. Povežemo se s seboj in to zato, ker smo v tem precej šibki. Zaradi preveč obremenitev izgubljamo stik s seboj, ne slišimo telesa, kdaj potrebuje hrano, počitek, skrb! Dotaknili se bomo sebe skozi dihalne vaje (pomlad), zbudili telo s posebnimi vajami Kitajske tradicionalne medicine (poletje), začutili moč centra (jesen) in sprostili telo s sproščanjem po organih (zima). Stik z vami bo delila Tanja Želj do 18.30 do 19.15.

Vadba se bo tudi snemala (za promocijske namene). Za vadbo potrebujete udobno športno opremo, kaj za ogrnit in kaj za popit. Prijavo pa oddaš na tanja@tanergija.si.

Foto: Iztok Dimc

Sem Tanja Želj, po poklicu profesorica športne vzgoje in ambasadorka zdravega načina življenja, gibanja in razmišljanja. Stremim k temu, da živim svoje poslanstvo in v vsaki preizkušnji iščem izziv in motivacijo za pogumne korake naprej. Za mano je nekaj zahtevnejših življenjskih preizkušenj in vsaka me je na nek svoj način obogatila in naredila še boljšo, čeprav je bilo težko. Zelo uživam tudi v vlogi mame. In zelo uživam, ko vidim, da naši obiskovalci popravijo svojo držo telesa, postanejo močnejši, gibčnejši ali pa dosežejo pri sebi kak drugi premik naprej. Tukaj sem zato, da tudi vas premaknem naprej. Ste pripravljeni narediti korak naprej – zase? (Foto: Iztok Dimc)