Zaseyoga center-ki ga vodi Saša Kalin je joga center, ki poskrbi za celotno obnovo vašega telesa, hormonov in duha.

Vadbe joga obraza, terapevtska joga, ženska energija in dih je življenje, so resnično pot, ki vas pripelje do vas samih, vašega bistva in vas osvobodi tistega česar ne potrebujete, vam škodi in boste končno lahko spustili tisto česar ne morete kontrolirati in vam jemlje energijo. Just Let Go-pravi sama.

Posvetili se boste sebi, pogledali vase in se na novo spoznali ter se spomnili  tistega, kar ste nekje na svoji poti že pozabili, kdo ste, kaj je tisto kar imate radi, kaj si vi zares želite…. Naučili se boste dati sebe na 1. Mesto in se naučili poskrbeti Zase. To pot je Saša že prehodila in jo pozna. Zato tudi ve, kako se tega lotiti in kaj je resnično pomembno in katere vadbe so tiste, ki neverjetno hitro pomagajo. Skupine, ki jih bo vodila Saša bodo majhne zato, da se bo lahko posvetila vsakemu posebej in bo na vadbah dobil tisto kar potrebuje. Na vašo željo so vadbe lahko tudi individualne, prilagojene vam. Pred tem se o vsem osebno pogovorite, kaj so vaše želje in mogoče težave.

Zavedam se, da so prav vse vadbe v naši ponudbi zelo intimne narave zato mislim, da je prav, da se osebno spoznamo in brezplačna predstavitev je namenjena prav temu. Predstavila vam bom  Savinino  Jogo obraza, Terapevtsko jogo in Jogo za ženske, da boste tudi vi vedeli zakaj so vadbe tako posebne in blagodejne za vsakogar – tudi za moške (razen vadbe za ženske 🙂 ) Naučili se bomo tudi vaje Popolni razcvet, da boste zasijali. Med udeleženci bomo izžrebali 3, ki bodo prejeli 1 mesečno vadbo zastonj in vsi udeleženci brezplačne predstavitve prejemete 20% popust za prijavo na eno ali tri mesečno izbrano vadbo. Izvedeli boste kdaj in kje začnemo s prvimi vadbami ( konec marca) Naše skupinice bodo majhne-max 20, ker želim, da se počutite dobro, varno in sproščeno. 


Ne čakajte več naredite nekaj Zase! ♥

Prijavite se na brezplačno predstavitev, ki bo 22. Februarja ob 17.00,  na mail: zaseyoga@gmail.com ali pošljite msg preko Facebook strani “zaseyoga”. Predstavitev bo na Rudniku, točna lokacija bo znana kmalu. Spremljajte našo FB stran

OM

Saša

Sem človek, ki nenehno in neumorno raziskuje vsa področja boljšega počutja, zdravja in bivanja človeka. Tako sem med raziskovanjem boljšega počutja zase srečala Jogo Obraza pri Savini Atai. Prevzela me je, ker sem se tako hitro počutila bolje in lepše J Joga obraza poskrbi za čisto vse hormone, pretočnost, vse organe in enostavno zažariš. Ni vadbe, ki zahteva tako malo in daje tako neverjetno veliko. Sem mamica dvema sinovoma in kmalu bom tudi babica. Večino časa sem bila samohranilka in ni bilo vedno lahko. Jaz pravim nikoli ne obupaj, ker vedno posije sonce. Z vztrajnostjo in delom na sebi vsakomur uspe, tudi tebi bo!
https://www.facebook.com/ZASEYOGA/