Najprej naj vas vprašamo, v katero skupino sodite vi? Na izbiro imate naslednje:

  1. Točno veste kaj si želite in zakaj si to želite. Recimo: knjigo v kateri boste povedali o tem, kako ste premagali hudo bolezen ali našli ljubezen svojega življenja. Mogoče so vaše sanje zaščititi pragozd; mogoče zablesteti pod žarometi; mogoče je to hiška v naravi na permakulturnih načelih in še in še, vendar, še kar čakate, ker ni pravi čas, nimate poznanstev, denarja, znanja…?
  2. Ste v skupini ljudi, ki v sebi čutijo nekaj, kot poriv, hotenje, da je še nekaj več na tem svetu, kot samo vsakodnevni urnik obveznosti, a se rajši ne spuščate v raziskovanje tega, ker ne veste kam vas bo to popeljalo?
  3. Mogoče (in tukaj sem bila jaz) ste v skupini ljudi, ki jim je bilo prepovedano sploh pomisliti na karkoli izven obveznosti, kaj šele sanje?

Ni pomembno v katero skupino ste se uvrstili, pomembno je nekaj drugega. Pomembno je, da si daste DOVOLJENJE, da lahko sanjate in, da vam te sanje PRIPADAJO.

  • Kaj potem narediti , ko ste si dali dovoljenje, če vam je jasno čemu in kako, dovoljenje?
  • Kako premagati ovire kot so leta; družinske obveznosti; denar; mogoče izobrazba; veščine, ali karkoli drugega, kar se kaže kot ovira?
  • Kaj prav za prav je, tisti prvi korak o katerem slišite na vsakem koraku J in kako ga narediti?
  • Ali res obstaja Zakon privlačnosti in če da, kako deluje?

Zakaj bi me poslušali?

Ker sem 14 dni nazaj sedela z Bobom Proctorjem in Mary Morrissey za mizo pri kosilu; ker se dopisujem z Neale D. Walschom; ker mi je Jack Canfield mentor; ker sem govorila v Agape centru v Los Angelesu na odru z dr. Michaelom Beckwithom in me je slišalo pet milijonov ljudi? Ker me mogoče poznate kot uspešnega coacha, govorca, nekoga ki živi svoje sanje?

Lahko da zaradi tega, a še bolj zaradi tega, ker sem nekdo, ki ga lahko srečate na ljubljanskih ulicah, ki so mu samo 4 leta nazaj, bile edini dom. Zato, ker je vse kar počnem, namenjeno temu, da pridobljeno znanje prenašam na naše prostore,v domačem jeziku, na vas. Na vsakega od vas, ki je pripravljen nekaj narediti, ki ga ni strah dela, ki rabi, le malo podpore in praktičnega znanja.

Če ste to vi, potem se vidimo na webinarju »Zakon privlačnosti v praksi« v torek 31.5.2016 ob 20:00.

KLIKNITE TUKAJ IN SE PRIJAVITE!

www.snjezanaristic.si.