Biospectrum je plod starodavne kitajske medicine, najnovejših odkritij na področju biomedicine, kvantne medicine in bioresonance. Posplošeno, se ta metoda pri nas pogosto uvršča v alternativno vejo zdravljenja.

Dejstvo pa je, da je bilo z Zhoulin biospectrum napravami narejeno več tisoč kliničnih raziskav in na osnovi dobljenih rezultatov so te naprave dobile vse glavne svetovne certifikate (MD, TUW, FDA in CE), kar pomeni, da medicinski aparati spadajo v razred lla. Na Kitajskem so ti aparati v redni uporabi že v desettisočih bolnišnicah, tehnologija pa se obravnava kot del uradne medicine.

V čem se biopectrum razlikuje od ostalih aparatov?

V svetu poznamo veliko aparatov, ki delujejo na osnovi elektromagnetnega sevanja. Na primer terapevtsko napravo z ultrazvokom, ki proizvaja akustične valove s frekvenco, višjo od 20KHz, svetlobne lučke, ki oddajajo valovanje od 0,48 µm – max 4 µm, terapevtsko napravo na infrardečo svetlobo, ki proizvaja infrardeče sevanje z valovno dolžino 2–25 µm, napravo na UV žarke, ki proizvaja žarke z valovno dolžino 180–300 nm, terapevtsko napravo na mikrovalove (proizvaja magnetne valove UHF z valovno dolžino 1–100 mm), zdravljenje z laserjem za obsevanje telesa pa uporablja monokromatsko lasersko svetlobo. Metode teh naprav so pomanjkljive, ker delujejo v omejenem frekvenčnem področju, se pravi, da ti sistemi niso usklajeni s spektrom človeškega telesa. Naravna frekvenca molekul, atomov in elektronov je drugačna od frekvenc, ki jih proizvajajo različne metode, tako da celice ne morejo pridobiti energije in izboljšati presnovnih funkcij, posledično pa zdravstvenega stanja človeškega telesa ne moremo učinkovito nadzirati. Za razliko od naštetega imajo biopectrum aparati sposobnost proizvajanja in oddajanja elektromagnetnih valov v razponu od 0,5 µm- 10.000 µm, kar predstavlja celoten človeški biospekter. To zajema frekvenčno področje dela vidne svetlobe, celotnega infra področja ter del mikrovalov. Zato kot edini aparati na svetu delujejo istočasno preko termičnega in netermičnega efekta ter preko akupunkturnih točk.

Tako z biospectrum aparati na telo lahko delujemo na dva načina, neposredno na obolelo tkivo, predel, ali na aku-točke, ki so navedene in znane iz kitajske starodavne medicine. Najboljši rezultati so seveda ob kombinaciji obeh metod. V Bio-spectrum centru v Ljubljani se zato terapije izvajajo celostno na telo, ne glede na vzrok težave ali bolezni. Na enourni terapiji smo deležni delovanja in biokomore in vseh treh Bio-spectrum aparatov.

Z uporabo biopectrum naprav se vzpostavlja proces samozdravljenja, do terapevtskih učinkov pa klinično dokazano pride na vse štiri sisteme delovanja človeškega organizma: na kardiovaskularni, imunski, živčni sistem ter na žleze z notranjim izločanjem.

biospectrum-naprave

Biospectrum tehnologija vpliva tudi na nivo glukoze v krvi

V skladu z običajno dieto in rednim jemanjem hipoglikemičnih zdravil 74 primerov starih in novih pacientov s sladkorno boleznijo tipa 2 za pomožno zdravljenje uporablja tudi biospektralno napravo. Nivo glukoze v krvi se je pri pacientih močno zmanjšal, vendar se je po dveh tednih po koncu obsevanja ponovno zvišal. S ponovnim obsevanjem se je nivo glukoze v krvi ponovno močno zmanjšal. Količina glikiranega hemoglobina se je po obsevanju zmanjšala. 

Biospektralna naprava serije WS lahko občutno zmanjša nivo glukoze v krvi, zmanjša pa tudi nivo holesterola in okrepi aktivnost encima superoksida-dismutaze (SOD). Vendar pa hipoglikemični učinek ni tako dober kot pri skupini, ki je poleg obsevanja prejemala tudi metformin. Obsevanje pospeši absorpcijo metformina.

Dokazano biospektralna naprava serije WS lahko zniža nivo glukoze v krvi in spodbuja absorpcijo hipoglikemičnih zdravil.

>> PREBERITE VEČ.