Zhoulinova medicinska naprava biospectrum lahko posnema elektromagnetni spekter človeškega telesa, s čimer ustvarja termični in netermični učinek znotraj telesa, kar vodi do samozdravljenja mnogih bolezni na večih organskih sistemih v človeškem telesu.

Terapije z biospectrum napravami se izvajajo v Biospectrum centru v Ljubljani. Potekajo v biokomori in na mizi, kjer na telo delujejo vsaj trije aparati.

Čas ene terapije je praviloma eno uro in sestoji iz 20 minutnega obiska v biokomori in 40 min na mizi, od tega 20 min ležite na trebuhu in 20 min na hrbtu.

V BIOKOMORI je vgrajeno sedem aktivnih biospectrum panelov in še eden odbijajoči pasivni. Izdelani so iz 43 izbranih mineralov, kristalov, ki tvorijo poseben ozkopasovni filter, ki žari na območju biospektra človeškega telesa. Razporejeni so vse okoli nas in tako pokrivajo prav celo telo.

WS 311 je osnovni Zhoulin biopectrum terapevtski aparat, primeren je za domačo in profesionalno uporabo. Je lahek in priročen, lahko ga uporabljamo doma, na počitnicah, v studiju ali celo v pisarni … Aparat lahko obračamo okoli osi 360°, zato ga lahko namestimo na poljuben del telesa, kar nam omogoča natančno žarenje obolelega dela (z direktnim termičnim efektom), lahko ga usmerimo tudi na ustrezne akupresurne točke (indirekten netermični efekt).

WS-101 je vsestransko uporaben samostoječ terapevtski aparat in prav tako primeren za domačo ali profesionalno uporabo v različnih terapevtskih studijih, lepotnih in masažnih salonih. Uporabljajo se ga lahko kot preventiva, namenjen je tudi ljudem v stresnih poklicih, športnikom, starejšim, otrocom, mladostnikom in ženskam, ki bi želele imeti bolj prožno kožo.

WS-601 aparat postavimo na ravna podlago. V času terapije smo lahko v sedečem ali ležečem položaju, ker aparat lahko stoji tudi bočno. S svojo velikostjo nam omogoča veliko pokritost na telesu, ima tudi dvostopenjsko nastavitev moči žarenja, časovno nastavitev delovanja ter stikalo za vklop in izklop. Odlikuje ga zelo enostavna uporaba, zanj ne potrebujemo nobenih predznanj iz medicine.

biospectrum-naprave

WS-601 je primeren za kurativno ali preventivno zdravljenje. Je nepogrešljiv terapevtski aparat vsake družine.

Vsi trije biospectrum aparati

  • pospešujejo mikrocirkulacijo,
  • regulirajo živčni sistem,
  • krepijo imunski sistem,
  • odpravljajo težave pri stresu,
  • pospešujejo obnovo celic,
  • uravnavajo telesno težo,
  • izboljšujejo izgled kože,
  • krepijo delovanje različnih telesnih funkcij.

Aparat so v skladu z Direktivo Sveta 93/42/EGS z dne 14. junija 1993 o medicinskih pripomočkih. Več o biospetrum aparatih najdete na uradni spletni strani www.biospectrum.si.

Bio-spectrum se ukvarja s terapijami in prodajo bio-medicinskih terapevtskih aparatov, ki pospešujejo mikrocirkulacijo, uravnavajo živčni sistem, krepijo imunski sistem, odpravljajo težave pri stresu, pospešujejo obnovo celic, uravnavajo telesno težo, poskrbijo za lepši izgled vaše kože in krepijo delovanje različnih telesnih funkcij. Vsled vseh biokemijskih in energijskih procesov, ki se sprožijo v telesu, se aktivno vrši proces samozdravljenja.