Terapevtska joga

Res se njeno ime sliši kot da gre izključno za terapijo bolnim, starim in onemoglim. Ampak, ko ji daš priložnost in poskusiš sam, te prevzame.

S Terapevtsko jogo in s Cheri Clampett Borda in Arturom Peal sem se prvič srečala v letu 2015. Obiskala sem prav vse delavnice in vsaka je bila prav posebna izkušnja. Neverjetna, globoko sproščanje, kombinacija raznih drž, meditacije in energetskega dela, pot vase, v stanje, kjer se lahko telo regenerira, vsaka celica zadiha in vodi telo v stanje samozdravljenja.

Izkušnja je name naredila tako močan vtis, da sem letos marca odpotovala v Santa Barbaro, k Cheri in Arturu, da me naučita čim več in da bom to lahko Delila naprej.

Že nekaj minut ležanja v prvi drži je bilo, kot pravi mali oddih za moje telo, um in dušo. Blazina čez oči še poglobi učinek…In občutek je tak, da bi tu kar ostal. In po delavnici, ki je običajno trajala 2 ali 3 ure, sem vedno imela občutek, da je bilo prehitro konec. Domov sem odšla sproščena, obnovljena in mogoče kar malo “pijana” od opojne joge.

Mogoče ste še vedno skeptični in mislite, da je terapevtska joga le za bolnike? Pa ni tako, joga je za vse … Tiste, ki iščejo telesno ali čustveno zdravljenje, kot tudi za tiste, ki si želijo počitka, sprostitve, se malo umakniti od “ponorelega sveta” in se potopiti vase.

Vabljeni na vadbe in delavnice Terapevtske joge, Obrazne Joge in Joge za ženske, kjer bomo poskrbeli za vaše hormone, vitalnost, zdravje in vaše počutje bo spet tako, kot mora biti.

Naša ponudba zajema tudi individualne ure in delavnice v podjetjih, ki skrbijo za dobro počutje svojih zaposlenih!

Saša Kalin, mojstrica Joge obraza in inštruktorica Terapevtske joge

Kontakt:  Zaseyoga studio, Dolenjska c. 274, Ljubljana

e-mail: zaseyoga@gmail.com

FB stran: https://www.facebook.com/ZASEYOGA/