Multiinstrumentalist Baxter Sonix te dni vsekakor ne počiva na lovorikah. Glasbeni producent, slovenske gore list, je leta 2012 pričel sodelovati z italijansko založbo Load Recordings, pri kateri je izdal 2 EP-ja. Prvega je naslovil ‘Wake Me Up’, drugega pa ‘Danse’.

Anxiety‘ je tretji singl, ki ga mladi glasbeni ustvarjalec sedaj tudi ponosno predstavlja. Tokrat je singl izdan v sodelovanju z založbama Inovativa MMR ter Load Recordings. Tako kot pri obeh prejšnjih projektih, je tudi pri zadnjem projektu sodeloval z odlično vokalistko Kayo, ki jo širša javnost pozna kot članico sladke zasedbe Sweetsology. Kot pove Baxter Sonix, ki je, mimogrede avtor celotne skladbe, singl ‘Anxiety’ govori o notranjih strahovih človeka, o strahu pred samim seboj.

»Skladba ‘Anxiety’ je nastala spontano nekega nedeljskega popoldneva in je v bistvu prva skladba, ki je nastala v novih prostorih studia založbe Inovativa MMR. Sem pa vesel, da sem za ta projekt lahko posnel tudi videospot. Scenarij smo pripravili združna ekipa založbe, režijo sem prevzel sam, da smo na posnetkih izgledali karseda lepo, pa je poskrbela Alenka Govekar. Spot se je snemal na dveh različnih lokacijah v Postojni, imeli smo tri snemalne dni. Kot asistenta sta k projektu ogromno doprinesla tudi Jure Milavec ter Jure Maček, vsekakor pa velja velika zahvala Klavdiji Makuc, ki je odigrala glavno vlogo v videospotu,« še pove Baxter Sonix.

Skladbo si lahko poslušate & ogledate na YouTube-u:

 

 

Vir: Youtube

Foto: Inovativa MMR