V preteklih letih so biospectrum naprave prejele številne pohvale in priznanja v boju pri lajšanju vnetij in bolečin, povezanih z artritisom.

Artritis je vnetna bolezen sklepov, zaskrbljujoče pa je, ker to ni več bolezen starostnikov, temveč tudi mladih ljudi. Delimo jo na 3 najpogostejše bolezni:

  • osteoartroza,
  • spondiloza,
  • revmatoidni artritis.

Revmatoidni artritis se pojavlja pri 1% svetovnega prebivalstva in kar trikrat pogosteje pri ženskah kot pri moških. Bolezen se največkrat začne med 40. in 50. letom starosti, prizadeti pa so lahko ljudje vseh starosti. Bolezen nezdravljena povzroča hudo bolečino in invalidnost z obsežno okvaro funkcije in izgubo gibljivosti.

Uporaba biospectrum naprav je v Združenih državah Amerike že utečena praksa

Primeri dobre prakse

Dr. Stuart Golden je za zdravljenje 80- letne ženske v Orlandu na Floridi uporabil biospectrum naprave. Artritis jo je prizadel do te mere, da ji je vsako najmanjše gibanje telesa povzročilo neizmerne bolečine. Po nasvetu doktorja je bila gospa deležna biospectrum terapij 7 zaporednih dni. Rezultat: Gibanje brez bolečin in vrnitev k običajnemu življenjskemu tempu. Znova je pričela z dejavnostmi, za katere je bila mnogo let prikrajšana.

Dr. George Ritter je precenil, da je za 56-letnega moškega bolnika v Las Vegasu biospectrum naprava tista, ki mu bo lajšala bolečine. Bolečine so se pojavljale v vratu in na spodnjem delu hrbta. Biospectrum naprave je uporabljal trikrat tedensko, za 40 minut, vse skupaj 2 meseca. Tudi njemi so bolečine pojenjale in sedaj živi življenje, primerno svojim letom.

Hal.Camp, refleksolog iz Kalifornijie je z biospectrum napravami pozdravil 60-letno gospo, ki je imela hude bolečine v obeh kolenih, gibala pa se je lahko samo z uporabo palice. Po 15 dneh uporabe biospectrum naprav, je opustila svojo palico, bolečina pa se je neizmerno zmanjšala.

Poglavitna lastnost Zhoulinovih medicinskih naprav biospectrum je, da lahko posnemajo elektromagnetni spekter človeškega telesa. Z resonančno absorbcijo se lahko ustvari termični in netermični učinek znotraj telesa, kar vodi do samozdravljenja mnogih bolezni na večih organskih sistemih v človeškem telesu.

Kakšne so razlike med biospectrum in drugimi podobnimi napravami?

Zhoulin biospectrum naprave za razliko od drugih pripomočkov:

  1. Zajemajo širokopasovni spekter s termičnim in netermičnim učinkom. V primerjavi s TDP-jem (elektromagnetni stimulator) obsegajo širši sistem uporabe, ki je tudi bolj učinkovit.
  2. Zaradi različnih zdravilnih mehanizmov zajemajo biospectrum naprave več možnosti uporabe kot TDP. TDP so naprave, ki so pravzaprav predhodnice biospectruma. Imajo malo manjši spekter, zato imajo tudi manjšo uporabnost.
  3. Je v več kot tridesetih letih prejela 10.000 kliničnih poročil, ki dokazujejo njeno učinkovitost, priročnost in varno uporabo.
  4. Je mednarodno patentirana vodilna znamka z dobrim ugledom po vseh državah sveta.

Terapije z biospectrum napravami potekajo v biospectrum centru (v Ljubljani). So celovite in zajemajo celo telo hkrati, vršijo pa se v biokomori in na mizi, kjer na telo delujejo vsaj trije aparati. Čas ene terapije je praviloma eno uro in sestoji iz 20 min obiska v biokomori in 40 min na mizi, od tega 20 min ležite na trebuhu in 20 min na hrbtu. Še ena prednost biospectrum naprav, v primejavi s podobnimi, je ta, da so Zhoulinove primerne za vse generacije.

Celice so osnovna enota človeškega telesa. Sestava molekul in njeni posamezni deli absorbirajo sevanje, s tem se povzroči povišanje temperature ustreznih  tkiv, čemur pravimo “endo-termični učinek.” Sevanje spremeni membranski potencial, s čimer se poveča izmenjava medceličnih snovi kot tudi biokemični učinek sinteze in razgradnje itd. Netermični učinek pa se nanaša na vrsto bioloških učinkov v živih bitjih, ki ne proizvajajo znatne toplote in se jim telesna temperatura po prejetju elektromagnetnega sevanja ne poveča občutno. Biološki učinki, ki jih je težko obrazložiti s termičnimi (toplotnimi) učinki, so znani kot netermični učinki. Netermične učinke proizvajajo milimeterski valovi in šibki mikrovalovi v šibkem pasu energije. Veliko število bioloških poizkusov z milimeterskimi valovi je potrdilo obstoj netermičnih učinkov. Večino energije, potrebne za nastanek tega efekta, proizvede biološki sistem sam os sebe (kar pomeni lastna telesna energija), zato milimetrski valovi igrajo zgolj vlogo sprožitelja.

Zaenkrat poleg BIOSPECTRUMA ni druge naprave, ki bi zmogla vse to hkrati. Biospectrum tehnologija ima tako edina tako velik frekvenčni razpon, od 0,5 mikrometra do 10.000 mikrometrov. Za primerjavo: druge naprave (svetlobne lučke) imajo le 0,49 do cca 2 mikrometra, infra ima od 2 do 25 mikrometrov, magneti pa delajo čisto v drugem območju, ne v človeškem spektru.

>> Več informacij najdete na spletni strani www.biospectrum.si.