Zimske razprodaje so že v polnem razmahu. Popusti in posebne ponudbe nam mahajo iz vseh izložb in nenazadnje spletnih oglasov.Od črnega petka in božičnih nakupov na naših računih najbrž ni ostalo prav veliko, a pri nekaterih izdelkih je morda prav zdaj čas za nakup. Za vas imamo nekaj predlogov, katere čevlje se na razprodajah definitivno splača ujeti!

  1. Superge z membrano. Membrana Gore-tex je postala že kultni sinonim za tople in predvsem suhe noge.
    To so čevlji, ki so uporabni skoraj celo leto, sploh če spadate med ljubitelje narave, imate otroke ali psa. Prav tako so modeli superg univerzalni in ob ustrezni negi vam bodo dobro služile vrsto let.
  2. Večna klasika. Klasični črni gležnarji so prav gotovo kos, ki ne sme manjkati, saj ponujajo vrsto kombinacij in jih lahko obujemo za večino priložnosti. S peto ali brez, ta odločitev pa je prepuščena izključno vam.
  3. Nevtralne barve. Barve, ki ne gredo nikoli iz mode, so prav gotovo črna, bez, rjava in olivno zelena. Podajo se k večini jesensko-zimskih outfitov in prav lepo se bodo obnesle tudi v prihajajoči pomladi.

Vabimo vas na prodajna mesta ARA, Maximarket, MASS, Kopitarna, Pami, ARS, Paprika in La Scarpa, kjer lahko sedaj obutev ara ujamete po privlačnih cenah.

 

Ara Shoes Slovenija vas na svoji Facebook strani obvešča o aktualnih novostih in skupaj z vami gradi skupnost navdušencev nad udobno, kvalitetno in modno obutvijo.