Poletje in visoke temperature prav gotovo kličejo po zračni in odprti obutvi, a prepričani smo, da vas prav dolgi dnevi, lepo vreme in več gole kože motivirajo in vabijo, da več časa namenite skrbi za svoje zdravje in dobro počutje. Tako je poleg odprtih opankov, sandalov in udobnih natikačev obvezen tudi par zračnih in lahkotnih superg, ki bodo z vami v trenutkih, namenjenih športu.

Namesto na sladoled, raje v bližnji park

Arina linija superg Energystep vam bo dala tisti magičen ščepec energije, ki vam ponavadi zmanjka, da bi namesto na kepico sladoleda zavili v bližnji park na pol ure nežne in ljubeče vadbe zase. In kje je njihova skrivnost? Premium linija Energystep vam ponuja 2 v 1 – nadvse udobne in funkcionalne modele v svežih trendy dizajnih. Notranjost je izdelana iz mehke frotirne podloge na osnovi bambusovih vlaken, vložek v kombinaciji s podplatom, ki ima dve gel blazinici za blaženje, pa zagotavlja neverjetno udobje. S tem je poskrbljeno za vaše sklepe – gležnji in kolena bodo to udobje vsekakor cenili. Superge so peresno lahke in se zaradi nekoliko elastičnih vezalk prilegajo prav vsaki nogi. Zunanjost čevlja je izdelana iz raztegljivega in zračnega trpežnega tekstila, za atraktiven videz pa poskrbijo črte v nekoliko svetlikajočem odtenku. Na zadnjem delu čevlja je simpatična zanka, s katero je obuvanje in sezuvanje še hitrejše in enostavnejše. Vsekakor zanesljiv in nepogrešljiv sopotnik za preživljanje časa na prostem – tek, hitra hoja, vaje z lastno težo ali preprosto sprehod; Energystep bo poskrbel, da boste v preživetem času kar najbolj uživali in ves fokus namenili zgolj in samo polnjenju vaših baterij.

Popolno prileganje

Seveda vam vsekakor svetujemo, da si za svoj prvi par Energystep superg vzamete čas in jih greste v miru pomerit v trgovino – številke so nekoliko manjše od običajnih, zato priporočamo, da vzamete pol šrevilke večjo, kot jo nosite sicer. Z nasveti pa vam bodo zagotovo izbiro olajšali tudi naši prodajalci. Ara obutev najdete na prodajnih mestih Ara Shop, Paprika, ARS, Mass, Maximarket, La Scarpa, Pami in drugih. Nekaj modelov si lahko ogledate tudi na ara shop.

Pa prijetno in udobno poletje vam želimo!