Saj poznate tale rek: Sreča je biti pravi čas na pravem mestu. Jaz bi še dodala: In početi prave stvari. Numerologija je eden izmed načinov prepoznavanja in zapisovanja tega naravnega ritma.

Čemu se splača posvetiti več pozornosti ta mesec, aprila 2016? Numerologija svetuje, da se zavestno posvetimo trem področjem. Najpomembnejše je področje zdravja, nato poslovno področje ter odnosi s pomembnimi moškimi osebami v svojem življenju.

  • Področje zdravja: To je idealni čas, da odpravimo čimveč škodljivih navad. V sedanjem načinu življenja je skoraj nemogoče odpraviti vse škodljivosti in res živeti zdravo. Lahko pa naredimo vsaj en korak, če ne več. Premislite in si iskreno odgovorite, kakšne navade imate glede prehranjevanja, gibanja, spanja. Kaj je trenutno najbolj pereče in najbolj obremenjujoče? Kaj vaše telo trenutno najbolj potrebuje? Dobro je vedeti, da ne moremo imeti niti najmanjše, prav nobene duhovne izkušnje brez telesa. Ljubiti sebe pomeni skrbeti zase. Skrb za zdravje je pokazatelj, koliko se imamo resnično radi. Pokazatelj odnosa do sebe. Če že imate zdravstvene težave, je ta mesec odlični čas za pregled pri zdravniku ali zobozdravniku. Tudi za kakšen operativni poseg, če ga potrebujete. April je namenjen zdravljenju in revitalizaciji telesa. S tem boste preprečili kasnejše težave. V tem mesecu bo tudi precej dogodkov, kongresov, seminarjev… usmerjenih v ohranjanje zdravja. En tak dogodek prireja tudi Izobraževalni Inštituit Sreča v soboto 9. aprila. Spoznali boste nekaj šamanskih tehnik, nekaj načinov iz Tehnologij zavesti Grigorija Grabovoija, zelo zanimivo napravo, ki skenira celotno naše biopolje ter celo nezavedne programe, hkrati pa dobite še brezplačni iridološki pregled. Če vas zanima, dobite več informacij na www.izobrazevanje.netKaj natančno boste vi naredili zase?
  • Poslovno področje: Mnogi boste čutili, da vas sedanje delo več ne zadovoljuje. Želeli boste spremembo. Čutili, da je sedanja pot že izpeta, da se končuje. Do 20. aprila izkoristite nov zagon pri novih poslovnih načrtih. Razmišljajte, kaj bi resnično radi počeli. Kje so vaše možnosti? Kaj resnično znate in v čem uživate? Potrebujete še kakšno dodatno znanje? Morda boste vnesli manjšo spremembo, nov način razmišljanja, delovanja… Po 20. aprilu se raje ne lotevajte novih projektov. Lahko pa spravite v pogon že stare, še nerealizirane projekte.
  • Pomembne moške osebe: v našem življenju je veliko ljudi, ki so nam bolj ali manj pomembni. Ta mesec se energije usmerjajo na moške osebe. Če imate nerazrešen ali otežen odnos s pomembnim moškim v svojem življenju, ga začnite reševati, sicer se bo kasneje še bolj zapletlo. To je lahko odnos z očetom, partnerjem, sinom, bratom, ljubimcem, šefom…. Vi sami najbolj veste, kdo je za vas pomemben. Dogodki vam bodo kazali, kje bi se bilo dobro ustaviti in si postaviti par vprašanj.

Vedno se vprašajte, kaj si želite. Nato poglejte, kaj od tega že imate. S kakšnim načinom ste prispeli do sem? Bi bila kakšna strategija bolj učinkovita? Jo zmorete?

Včasih pomaga, če si naredite par opornih točk, kaj boste naredili ta mesec zase. Se naročili na pregled pri zobozdravniku in zamenjali stare zalivke? Šli na seminar in se naučili par preprostih načinov za ohranjanje zdravja? Napisali novo, drugačno prodajno pismo? Poklicali stranko, ki vam dolguje? Se dogovorili s šefom, kaj pravzaprav pričakuje od vas in kako bo ovrednotil vaše dodatne obveznosti? Morda boste postavili meje svojemu najstniku in mu jasno povedali, česa prav zares ne boste tolerirali?  

Možnosti je veliko in prav vsi imamo še nedokončane zadeve. Uporabite moč energije tega meseca in bodite aktivni na teh področjih. Izplačalo se vam bo.