Vsaka ženska, ki uporablja menstrualno skodelico in jo menstruacija ne ovira pri spolnem odnosu, ti bo samozavestno odgovorila da, seveda lahko uporabljaš M-skodelico med seksom! Poleg tega da jo lahko mirno uporabljaš v fitnessu, med spanjem in celo med plavanjem, je dodaten razlog za nakup skodelice zagotovo tudi ta, da se lahko brez skrbi prepustiš strastem v postelji. 

Pa je res tako enostavna uporaba?

Bolj kot si trenutno predstavljaš. Vstavljanje je povsem preprosto in ne povzroča neprijetnega občutka – zložiš jo v manjšo obliko in v nožnico vstaviš manj globoko kot običajno vstaviš tampon. Skodelico iz nožnice odstraniš s stiskom dna skodelice, pri čemer se sprosti podtlak, ki jo sicer drži varno na mestu in jo nežno povlečeš navzdol. Menstrualno kri, ki se nabere v skodelici, nekajkrat na dan (običajno 2- do 4-krat dnevno) izprazniš in jo na hiter način očistiš s pomočjo čistilnega robčka, s splakovanjem nad umivalnikom ali s plastenko vode kar nad straniščno školjko. To lahko narediš tako doma kot na javnih straniščih!

menstrualna_skodelica_srednja

Menstrualne skodelice za razliko od klasičnih pripomočkov ne dražijo ali sušijo vaginalne sluznice, izdelane pa so iz varnega in zanesljivega medicinskega silikona brez potencialno škodljivih primesi, ki zmanjšuje možnost vnetij in glivičnih obolenj ter ne povzroča alergij.

Naj te menstruacija ne ustavi!

In če si ravno ne predstavljaš seksa z menstrualno skodelico, nič hudega! Zate imamo pravzaprav še boljšo alternativo – Soft tampone. Mehki tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav, za higienski spolni odnos med menstruacijo. So optimalna higienska zaščita, sterilni, pakirani posamično in dermatološko in klinično testirani. Med spolnim odnosom so popolnoma nemoteči, udobni in prijetni za nošenje. Ni nadležne vrvice in tudi med spolnim odnosom oba partnerja ne bosta čutila prisotnega Soft-tampona, ki se anatomsko prilega.

soft-tampons_10er_normal_closed

Brezskrbno in nemoteče!

Dejstvo je, da je med menstruacijo želja po seksu še večja, torej zakaj se ji upirati? S Soft tamponi lahko s partnerjem uživata tako kot takrat, ko menstruacije nimaš, zato kar pogumno! Morda te bo prepričalo tudi dejstvo, da lahko menstrualni seks ublaži neugodne krče, velik plus menstruacije pa je zagotovo ta, da so orgazmi močnejši. Že komaj čakaš naslednjo menstruacijo?

Izberi svojo prvo menstrualno skodelico ali soft tampone in postani tudi ti ena izmed mnogih navdušenih uporabnic – ne bo ti žal!