Vesela sem, da lahko z vami delim delček znanja starodavne kitajske medicine.

Morda se odločite in prikazane akupresurne točke dodate v svojo domačo lekarno ter jih uporabite pri premagovanju alergij, prehlada, glavobola in zamašenih sinusnih poti. Ravno prava stvar za prihajajoče hladne dni.

Moja osebna izkušnja je izredno pozitivna. S prav temi točkami sem si namreč pred leti pozdravila gnojno vnetje sinusov. Že v nekaj dneh pridnega posvečanja tem točkam je gnojni izcedek iz nosu izginil, bolečina v sprednjem delu glave in okoli oči pa popustila. Le v nekaj dneh sem bila zdrava.

Torej, kako si lahko s pomočjo akupresurnih točk pomagate sami?

Na slikici so označene točke. Vsak dan se torej spomnite nanje in jim posvetite nekaj minut vašega časa. Stimulirajte jih v parih, se pravi najprej točki Mehur 2, nato Debelo črevo 20, na koncu še Želodec 3. Četudi bodo točke ob pritisku boleče (kar največkrat so) vztrajate in jih držite nekaj minut. Boste videli, da se bo počutje znatno izboljšalo, bolečina pa izginila.
blog_suzanin_zdravilni_koticek_nega_telesa_akupresurne_tocke_dihalne_poti
Želim vam odmašene noske in veselo dihanje.

SHIATSU – MASAŽA MESECA OKTOBRA 

Ker je jesen čas prehoda med vročim poletjem in hladno zimo, se spremembe ne dogajajo le zunaj v naravi, temveč tudi v telesu. Vzrok tej prilagoditvi telesa so lahko velikokrat kažejo kot težave s prehladi, vročino, vnetim grlom in glavoboli ter nižjo ravnjo energije.

Da boste kljub spremembam, v pisani jeseni, kar pokali od zdravja in harmonije, sem shiatsu masažo izbrala za MASAŽO MESECA OKTOBRA.

Do 31.10 vam je torej na voljo po posebni oktobrski ceni: 37 EUR (redna cena: 44 EUR).