1. Prihranek denarja. Če se vam zdijo korekcijska očala in kontaktne leče poceni, pomislite še enkrat! Če namreč seštejete stroške vseh očal in leč, ki ste jih zamenjali, boste videli, da si lasersko operacijo lahko odplačate že v nekaj letih.
  2. Konec jutranjega iskanja očal. Kaj je najhujše pri prebujanju z meglenim vidom? Da slepo tipate za očali, ki ste jih prejšnji večer predvidoma pustili na nočni omarici, ali da si zaspani poskušate vstaviti leče v komaj prebujene oči? Z lasersko odpravo dioptrije se boste te neprijetnosti, ki vas zjutraj spravlja ob živce, znebili za vedno.
  3. Vedno usklajen videz. Če nimate ravno prav izklesanega obraza za okvir, vam očala lahko stojijo zelo nerodno ali celo smešno (kar pa sami redkokdaj opazite!). Še posebej to velja, če k svojemu obrazu izberete napačne okvirje. Hkrati se očala verjetno ne ujemajo z vso vašo garderobo in v določenih vremenskih razmerah zagotovo niso vaš najljubši modni dodatek. Z lasersko odpravo dioptrije teh zadreg ne boste imeli več.
  4. Svoboda pri športnih aktivnostih. Roko na srce, pri veliko športih so očala v napoto, pa naj si bo to tek, nogomet, plavanje, kolesarjenje, tenis ali potapljanje. Poleg stalne nevarnosti, da se vam na tisoč in en način poškodujejo, recimo zlomijo ali zvijejo, so lahko prava nadloga pri športih, ki zahtevajo nenehno gibanje.vid morela okulisti 2
  5. Potovanja brez skrbi. Kamorkoli se odpravljate, morate vedno preverjati, ali ste res spakirali očala, krpico za čiščenje, kontaktne leče, rezervne kontaktne leče, tekočino in škatlico za leče, umetne solze za razdražene oči po nošenju leč … In bog ne daj, da se vam zgodi, da kaj pozabite! Poenostavite si življenje in začnite brezskrbno uživati v odkrivanju novega sveta.
  6. Oči si zaslužijo udobje. Očala in kontaktne leče so dobesedno neudobni. Zakaj bi se mučili z razdraženimi očmi, alergijskimi reakcijami, pekočim občutkom in rdečimi oči, če to res ni nujno potrebno?
  7. Povrnitev sokoljega vida. Večina oseb, ki se odloči za lasersko odpravo dioptrije, vidi najmanj stoodstotno, kar je bolje, kot so kadarkoli prej videli z očali oziroma kontaktnimi lečami.
  8. Takojšen in trajen rezultat. Živimo v času, ko okoli nas vse drvi in hiti. Čas teče hitreje in vsaka minuta šteje. Laserska operacija oči zadosti temu kriteriju modernega sveta. Poseg traja nekaj minut, okrevanje je hitro. Laserska operacija torej ne bo zavzela veliko časa v vašem urniku.
  9. Nova podoba, nov obraz. Vsak, ki nosi očala, se je v nekem trenutku svojega življenja zaradi tega zagotovo že počutil neudobno in nezadovoljno. Laserska odprava dioptrije vam bo omogočila, da odkrijete svoj pravi obraz. Pa ne čudite se, če se vam bo ob tem povečala tudi samozavest.

(oglasno sporočilo)