Če še vedno premišljuješ ali bi oziroma ne bi prestopila na menstrualno skodelico, potem beri naprej! Lalicup skodelica ti bo spremenila življenje – dobesedno! Govorimo o tem, da ti nikoli več ne bo potrebno skrbeti o menjavi tampona ali vložka vsake par ur ter o prihranku denarja in o prispevku k ohranjanju okolja. In seveda je še kar nekaj razlogov, zato še ne zapri zavihka.

Skupaj smo spravili 8 TOP razlogov, zakaj bi morala tudi ti začeti uporabljati Lalicup menstrualno skodelico!

VEČ prostega časa

Menstrualna skodelica lahko vsebuje veliko več tekočine kot en tampon. Posledično moraš na stranišče le 2 do 4 na dan, kar pomeni, da boš prihranila kar nekaj časa. In zagotovo se strinjaš, da je čas dandanes izredno dragocen, kajne?

Enostavna uporaba

Vstavljanje je resnično enostavno. Le zložiš, vstaviš in nadaljuješ dan. Kot vsaka stvar, ti bo tudi vstavljanje skodelice prvič vzela nekaj minut več časa, naslednjič pa boš že opravila v nekaj sekundah. Tukaj si lahko prebereš še več o vstavljanju skodelice.

Privarčevala boš denar

Poslovi se od obiskov v trgovinah, ko si kupovala vložke ali tampone in pozdravi trgovine z oblačili! Zakaj? Ker skodelico kupiš enkrat (pa še to lahko naročiš iz kavča!) in jo uporabljaš več let. Naložba v menstrualno skodelico je v povprečju primerljiva s tromesečnimi stroški nakupa klasičnih higienskih pripomočkov. Zagotovo bi raje ta denar porabila za kaj drugega!

prihranek_mestrualna_skodelica

Že razmišljaš o tisti oblekici v izložbi, ki si jo videla nedolgo nazaj?

Za vedno pozabi na neprijetne občutke tam spodaj

Menstrualne skodelice za razliko od klasičnih pripomočkov ne dražijo ali sušijo vaginalne služnice, izdelane pa so iz varnega in zanesljivega medicinskega silikona brez potencialno škodljivih primesi, ki zmanjšuje možnost vnetij in glivičnih obolenj ter ne povzroča alergij. Z uporabo skodelice boš skoraj da pozabila, da imaš menstruacijo!

Življenje med menstruacijo je lahko brezskrbno

S skodelico se lahko brez skrbi odpraviš v fitness, na pilates in z njo celo plavaš. In da ne omenjamo tistega strahu, da bi ti med skakanjem med noro intenzivnim cardio treningom prišlo kaj čez. To se ti z Lalicup skodelico nikoli ne bo zgodilo, saj ima zahvaljujoč inovativno zasnovi večjo kapaciteto in tako tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča.

Skodelica ima dodaten rob, dvojni rob, ki skrbi, da LaliCup ne pušča.

Lalicup_skodelica

Lalicup omogoča brezskrbno uporabo med spanjem, potovanji, športnimi aktivnostmi in celo plavanjem!

Primerna za vse vrste menstruacije

S tem mislimo to, da je menstrualna skodelica primerna za ženske s šibko ali z močnejšo menstruacijo. Ne boš več potrebovala manjših, tanjših vložkov, za druge primere tampone in za drugačne situacije največje vložke. Nad Lalicup skodelico smo navdušene, saj je primerna za vse, nosimo jo lahko ne glede na situacijo, uporabljamo pa podnevi in ponoči med spanjem. Pozabi tudi na tisti občutek, da pri sebi stalno potrebuješ neko “zalogo”.

Okolju prijazna alternativa klasičnim higienskim pripomočkom

Kar je okolju prijazno, je vedno plus! Si vedela, da povprečna ženska v življenju uporabi in nato zavrže približno 17.000 tamponov in vložkov, kar pomeni ogromno stresnih in nepotrebnih poti v trgovino, velik kup smeti in velik kup računov? Skodelico pa boš imela več let!

Še vedno si lahko intimna

Če ti kakšno noč paše spati gola zraven tvojega dragega, naj te menstruacija ne ovira. Menstrualna skodelica bo poskrbela, da bo ostala točno tam, kjer mora, prav tako pa se je ne bo opazilo. Če pa želita s partnerjem malo dlje, pa za spolni odnos priporočamo soft tampone. Preverjeno! 😉

menstruacija_Seks

Naj te menstruacija ne ustavi! Soft Tamponi so med spolnim odnosom popolnoma nemoteči!