Kako veste, da ste v razmerju, kjer vaš partner ceni vas, vaše lastnosti, delo in trud, ki ga investirate v skupno življenje? Ponavadi so znaki precej očitni.

Preberite si teh nasvetov in potrdite, da ste na pravi poti.

Z urnikom vašega partnerja ste precej na tekočem.

Preprosto, vendar učinkovito. Točno veste, kaj se dogaja na njegovem ali njenem delovnem mestu, veste, kakšne so partnerjeve skrbi, bojazni in uspehi. To je ponavadi posledica pogovora in konkretnih vprašanj, ki si jih zastavljata med kosilom ali popoldanskim sprehodom. Ne pozabite vprašati za več podrobnosti.

Vaš partner ali parterica nima z vaših uspehom prav nobenih težav.

Napredovanja nagrade, briljantna poročila o uspešnosti so vedno OK. Vse dotlej, dokler se vaša polovica ne počuti ogrožene ali še huje, izkusijo izgubo samozavesti. Del vašega osebnega razvoja so uspehi IN padci in nikoli se ne bi b odnosu smeli počutiti zadušeni.

Delita si vse trenutke, dragocene in manj dragocene.

Oba sta hvaležna in si to tudi redno sporočata.

Če vam partner vsak dan izkazuje hvaležnost, se tudi vi na to odzovite z lepimi besedami in dejanji. Vrnite ji/mu uslugo!

Drug drugemu si puščata prostor.

Prostor ni le fizičnega izvora, kjer ste lahko tiho in pri miru, ko je treba. Ali imate svoj prostor za rast, razvoj lastne projekte in za druženje s svojimi prijatelji? Prepričani smo, da ima vaš partnere podobne želje.

Čas, ki ga preživljata skupaj, je neprecenljiv.

Pari se pogosto s časom oddaljiji. Vsak ima pač svoje obveznosti, naloge in prijatelje. Sčasoma, lahko to pomanjkanje skupnega časa postane negativna sila.

V svojem razmerju ste pomirjeni.

Ne razjeda vas ljubosumje, žalost , jeza ali drugo čustvo. Tom Hanks je v filmu “Sleepless in Seattle” dejal: “Bilo je milijon drobnih malenkosti, ki so se sešteevale v celoto. In takrat sem vedel.”