Ženske smo preprosto čudovite, če se tega zavedamo ali ne – moški znajo ceniti prav vsak delček našega telesa.

Toda obstajajo malenkosti, ki jim morda sploh ne posvečaš pozornosti… In ravno takšne češnje na torti ga bodo povsem obnorele! Kako, prosim?!

Obožuje, če imaš strast

Ne kakršnokoli strast – strast do posebne stvari v tvojem življenju ali z drugimi besedami; da tam nekje obstaja nekaj, kar te veseli. To je lahko strast do dela, hobi, pravzaprav karkoli – bistvo tiči v tem, da moški s tem spozna tvojo romantično plat, ki si od življenja želi nekaj več.

Strast do branja ali športa ga bo še posebej prevzela, saj ljubi pametne ženske, ki znajo skrbeti zase.

Obožuje odločnost

Tako težko se je odločiti, kaj si želiš za večerjo, kajne? Če se za obrok skušata dogovoriti, nikar ne odgovarjaj z: »Vseeno mi je.« ali »Kar ti je ljubše.«, saj je to pokazatelj, da nisi (ugani kaj!) ravno odločna. Takšen odgovor niti ne poda rešitve – dodaten minus zate!

Z jasno odločitvijo pokažeš, da si samozavestna in veš, kaj si želiš.

Obožuje, da se razumeš z njegovimi prijatelji

Moški preprosto ljubijo posameznice, ki se znajo družiti. Nič ni lepšega od čudovite ženske, ki jo na zabavi z lahkoto za trenutek pustijo samo; v družbi se bo znašla in kaj hitro pokramljala z vsemi.

Le kdo bi si želel partnerja, ki se ga drži kot klop in vsako zabavo zapusti po 15 minutah? Dolgčas!

Obožuje, ko ga potrebuješ

Ne dosežeš najvišje police ali pa nikakor ne moreš odpreti lončka s kumaricami? Poprosi ga za pomoč! Moški se radi počutijo koristne, zato mu bo tvoja prošnja zares laskala. Kar dve muhi na en mah 😉

Obožuje, da nosiš njegova oblačila

Njegov pulover na tvojem telesu že na prvi pogled izgleda eno – prevelik. Kljub vsemu se moškim zdi še kako privlačno, ko pod njim ne nosiš ničesar; zakaj pravzaprav bi, saj se oblačilo konča le malce nad tvojimi koleni!

Obožuje, ko si seksualna

Seveda so moški tisti, ki naj bi večino časa namigovali ali pa vsaj mislili na seks, pa vseeno – tokrat bodi dominantna ti!

P.S. Ne bo se upiral.

Obožuje, da ga ceniš

Le kako nebi? Za stvari, ki jih tvoj moški naredi zate, se vedno zahvali. Če ti pred službo skuha kavo – hvala, če ti pomaga oprati avto – hvala. Nikar ne jemlji prijaznost kot nekaj samoumevnega!