Hladnejše temperature in neskončna barvna paleta sta v teh čudovitih mesecih, ki prihajajo, pravi razlog za jesensko veselje. Jesen poleg tega prinaša še spremembo garderobe – to je torej čas, da pokažete, kako izpiljen je vaš stil.

S temi kosi boste blesteli kot prava modna poznavalka!

  1. Gola ramena? Pa kaj še!

Pozabite na gola ramena – to jesen je v modi debel pulover, ki ga nosite čez ramena! Namesto da bi izgledali napihnjeno, vas bo pulover na ramenih prav tako pogrel in ustvari chic videz – brez napihnjenosti!

  1. Dolga, oprijeta oblekica

Takšni kosi že nekaj časa kraljujejo na piedestalu urbanega stila, ob enem pa dodajo videz nevsiljene elegance. Če opijetno oblekco s črtastim vzorcem ali etno pridihom nosite skupaj z belimi supergami, bo vaš videz popoln za sprehod po mestu in celo večerno druženje. Dve muhi na en mah!

  1. Barve, barve

Verjetno pozante pravilo popolnega oblačenja; na sebi vedno imejte največ tri barve. Letošnja modna zapoved pa narekuje le dve barvi – tretja barva je rezervirana za modne dodatke. Hmmmm? Monokromatičen videz je spet in!

  1. Preveliko & grafično

Oblačila, predvsem majice, ki izgledajo za eno številko preveliko (nikakor več!) in imajo zanimive grafične potiske, so letošnjo jesen preprosto must have. Nosite jih lahko s preprostimi kavbojkami, z jeans krilom ali črnimi hlačami – to bo ustvarilo sproščen videz z močnim sporočim.

Prevelika majica

  1. »Zatikanje« v hlače…

Na policah vaših najljubših trgovin ste gotovo zasledili body-e, ki postavo naredijo še bolj zapeljivo in privlačno. Če takšnega kosa v svoji omari (še) nimate, majico preprosto zatlačite v hlače. Trenutni trendi narekujejo osnovne modele sivih in belih majic.

  1. Poletna garderoba jeseni!

Priljubljeno majico z naramnicami (ali celo oblekico z naramnicami) nikar ne pospravljajte v omaro; raje oblecite srajco ali preprosto majico s kratkimi rokavi, poletni kos z naramnicami pa oblecite čez predhodnji sloj oblačil. Zveni čudno? Morda – a ko boste trend preizkusili, nikakor ne boste mogli zanikati zanimivega izgleda in praktičnosti, ki ga prinaša.

  1. Pajaci, pajaci

Modni kos, ki je z nami že vsaj dve sezoni, se tudi letos še ne poslavlja. Prednosti, ki jih prinaša enodelno oblačilo, je mnogo – pajac izgleda stilsko izjemno dovršen, z njim privarčujete ogromno časa, saj ne izbirate spodnjega in zgornjega kosa oblačila posebej, poleg tega pa bo pajac s pravo obutvijo (beri: petkami) izgledal fantastično, še več; primeren bo za vsakršen dogodek.

To jesen izberite enodelni jeans pajac z naramnicami.

Jeans pajac z naramnicami

Slika: @JESSICALAREZ.